REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Menas parsiduoti“. Daugiau ar mažiau girtis ir būti populiarūs protingi politikai sieks visada. Kinta tik proceso ypatumai ir priemonės. Prisimenant 1988–1990 metų rinkimų batalijas, kai į Sąjūdžio būstines veržėsi šimtai savanorių, pasiryžusių rinkti parašus, agituoti ir ką nors organizuoti, kai rinkėjų aktyvumas buvo apie 80 proc., o pagrindinė takoskyra – už ar prieš balsuos politikas dėl nepriklausomybės skelbimo, dabartinė kampanija atrodo pilka ir nuobodi.

REKLAMA
REKLAMA

Seime posėdžiauja vyrai ir žmonos, tėvai ir sūnūs. Vieni tvirtina, kad tokia šeiminė ranga yra tarsi suprantamas dalykas, kiti nerimauja, kad politika tampa šeimos verslu. Plačiau apie tai – rubrikos „7 dienos“ straipsnyje „Šeiminė ranga Seime“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Šeiminis duetas neišbrenda iš teismų“. Buvusiam Daškinių boso verslo partneriui Rolandui Skopui nepasisekė apsaugoti sūnaus nuo įstatymų netoleruojamos veiklos. Jaunam Skopui sunkiai sekasi taikytis su teisėsaugos pareigūnų jam primetamomis žaidimo taisyklėmis – šiuo metu vyras laukia Apeliacinio teismo sprendimo, kuris bus skelbiamas spalio 22 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Artėjant rinkimams į Seimą prasideda tikras karnavalas: politikai neriasi iš kailio siekdami kuo išradingiau vilioti rinkėjus. Apie tai, kokiomis priemonėmis jie tai daro ir kodėl kaskart jų pažadais patikima, „Balsas.lt savaitė“ kalbasi su lektoriumi Aivaru Pranausku. Pokalbis su juo – rubrikoje „Savaitės interviu“.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – žurnalistės Elvyros Žvirblienės pokalbis su populiarios humoro laidos „Dviračio šou“ kūrėju Vytautu Šerėnu.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų