REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV bendrovės „Berkshire Hathaway“ generalinis direktorius Warrenas Buffettas pranešė, kad baigė gydymo procedūras nuo prostatos vėžio, skelbia naujienų portalas „Reuters“, remdamasis laikraštyje „Omaha World-Herald“ pasirodžiusia informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Trečius turtingiausias pasaulio žmogus neseniai įsigyto laikraščio vadovams pasakė: „Man tai didi diena. Šiandien buvo 44-oji ir paskutinė radiacinio spinduliavimo diena.“

REKLAMA

82-ejų W. Buffettas šių metų balandį atskleidė, kad jam buvo nustatytas 1 stadijos prostatos vėžys. Vienam sėkmingiausiam šių laikų investuotojui gydymo procedūros buvo pradėtos liepos viduryje Nebraskos medicinos centre. Tuomet jis teigė, kad gydymas apribos jo keliavimo galimybes dvejiems mėnesiams.

W. Buffettui priklausantis laikraštis teigė, kad investuotojas netgi pajuokavo laikraščio vadovybei, kad ketina tapti seniausiu pasaulio žmogumi.

„Berkshire Hathaway“ yra konglomeratas, kuriame dirba daugiau kaip 270 tūkst. žmonių daugiau kaip 70 skirtingų verslo šakų visame pasaulyje.

Šių metų vasario pabaigoje W. Buffettas investuotojams pranešė, kad „Berkshire“ valdyba išrinko jo įpėdinį. Pats investuotojas atsisakė atskleisti pasirinkto asmens vardą ir teigė, kad net pats išrinktasis apie tai dar nežino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų