REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto trečiasis apylinkės teismas už narkotikų platinimą ir laikymą Karo policijos pareigūną Tadeušą Iliminovičių nuteisė kalėti ketverius metus.

REKLAMA
REKLAMA

Nuteistasis bausmę atliks pataisos namuose. Vilniaus miesto 3-iojo apylinkės teismo priimtas nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui.

REKLAMA

Pareigūnas įkliuvo pernai, kai Vilniaus apygardos prokuratūros, Lietuvos kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo 3 valdybos bei Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnų tyrimo grupė atliko didelį ikiteisminį tyrimą dėl dalyvavimo nusikalstamo susivienijimo veikloje, neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis bei šių medžiagų platinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak prokurorų, buvo gauta informacija, kad su vienu iš nusikalstamo susivienijimo organizatorių ir vadovu ryšius palaiko Lietuvos kariuomenės Karo policijoje dirbantis eilinis T. Iliminovičius.

Tyrimo metu nustatyta, kad minėtas asmuo Vilniaus mieste platina narkotinę medžiagą – kokainą.

Operatyviais visų tyrime dalyvavusių pareigūnų veiksmais buvo užfiksuotos įtariamojo daromų nusikaltimų aplinkybės, įtariamasis sulaikytas ir baudžiamoji byla perduota nagrinėti teismui.

Paaiškėjus šiai nusikalstamai veikai iš tarnybos Karo policijoje T. Iliminovičius buvo atleistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų