REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturių žmonių žmogžudystę automobilyje Prancūzijos Alpėse  įvykdė mažiausiai du žmonės, remdamasi neįvardintu liudininku praneša „The Sunday Times“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiriančio bylą tardytojo teigimu, jau yra žinoma kokiais ginklais ir kiek kartų šaudyta. „Ekspertizė rodo, jog šaudė mažiausiai du žmonės.“– teigė pareigūnas.

REKLAMA

Remiantis naujienų agentūrų pranešimais, Netoli Ansi miestelio žuvęs 50-metis Saadas al Hili  buvo iš Anglijos Sario grafystės.

Didžiojoje Britanijoje registruotame BMW automobilyje rastų dviejų aukų ir dviratininko kūnai buvo su šautinėmis žaizdomis galvoje. Įvykio vietą prie Ansi ežero aptikęs kitas dviratininkas patyrė šoką.

Be kita ko, buvo rastos dar dvi mažos mergaitės. Viena iš jų, maždaug ketverių metų amžiaus, buvo aptikta tik praėjus aštuonioms valandoms. Visą tą laiką ji tyliai tūnojo po nužudytos mamos kūnu. Kita mergaitė, maždaug 7 metų, buvo aptikta toliau nuo automobilio. Į ją buvo šauta tris kartus, jos būklė vis dar  sunki, bet i6 komos ji nubudo.

Daugiau tyrimo detalių pareigūnai neatskleidžia. Policija tiria kelias versijas. Tarp jų – šeimos kivirčai, Saado al Hili  profesinė veikla, apiplėšimas.

Tyrėjai spėja, jog šaudžiusieji yra karybos mokslus įsisavinę asmenys, todėl galimi ir politiniai žmogžudystės motyvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų