REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje dirbantys advokatai ir skyrybų specialistai tvirtina, kad daugiausia vyrai užkimba dėl neištikimybės, kai marškinių apykaklė būna ištepta lūpų dažais.

Didžiojoje Britanijoje dirbantys advokatai ir skyrybų specialistai tvirtina, kad daugiausia vyrai užkimba dėl neištikimybės, kai marškinių apykaklė būna ištepta lūpų dažais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Neištikimi vyrai stokoja vaizduotės slaptažodžiams

„Daugelis neištikimų vyrų stokoja vaizduotės sugalvoti mįslingus, žmonai neįkandamus mobiliųjų telefonų ir elektroninių paštų slaptažodžius. Todėl antrosioms pusėms lieka puiki galimybė lengvai peržiūrėti jų telefonų „išklotines“ ir elektroninį paštą“, – įsitikinusi advokatų kontoros „Lloyd Platt and Co“ advokatė Vanesa Loid Plat.

Advokatų kontoros bendradarbiai atliko 100 porų apklausą ir paaiškėjo, kad 25 proc. vyrų naudojo slaptažodžius... „Dievas“ arba „seksas“, o 15 proc. pasirinko slaptažodį „1966“ – tai metai, kai Didžioji Britanija laimėjo pasaulio futbolo čempionatą.

Dar daugiau. Vaizduotės skurdumas privertė 22 proc. vyrų pasirinkti slaptažodį motinos vardą, o dar 2 proc. tiesiog parašė žodį „slaptažodis“.

REKLAMA



Didžiausia klaida – iš karto nesunaikinti savo meilužių laiškų


„Pati didžiausia klaida, kurią daro neištikimi vyrai – ta, kad jie perskaitę iš karto nesunaikina savo meilužių laiškų. Taip pat pamiršta, kad paštas dubliuojamas ir jų telefone „Blackberry“. Kažkodėl ištrina asmeninius laiškus tik savo darbo kompiuteryje“, – sakė Loid Plat.

Be to, ypač smalsios žmonos sugeba patikrinti internete ir vyrų pinigų judėjimą bankų sąskaitose. Pamačiusios, kiek ir kada buvo išimta pinigų iš sąskaitos, daro išvadas kur, kaip ir kam jie buvo panaudoti. Jei ne šeimai, tai kam daugiau?..

„Maždaug 70 proc. moterų, kurios ateina pas mane įtardamos savo vyrą neištikimybe, atsineša ir įkalčius“, – teigė advokatė.



Neištikimos žmonos naudoja sudėtingesnius slaptažodžius


„Elektroninės komunikacijos priemonėmis galima lengvai išaiškinti vyro neištikimybę. Jei anksčiau pasamdyti privatų detektyvą galėjo sau leisti tik turtingos ar pinigingų vyrų žmonos, tai dabar beveik bet kuri moteris gali tapti geru sekliu.“

Įdomiausia tai, kad neištikimos žmonos naudoja gerokai sudėtingesnius slaptažodžius savo meilės ryšiams palaikyti, kurie vyrams dažniausiai būna neįkandami. Pavyzdžiui, populiarių televizijos serialų „Seksas ir miestas“ bei „Nusivylusios namų šeimininkės“ herojų vardai.

Nors, pasak advokatės, mąstantis vyras ir bent kažkiek besidomintis savo žmona, nesunkiai turėtų atspėti ir tuos slaptažodžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų