• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA žvaigždė LeBronas Jamesas anglų futbolo klubo „Liverpool“ žaidėjams davė įspūdingą pažadą. Jei komanda šį sezoną laimės titulą, „Miami Heat“ puolėjas pakvies visus futbolininkus kartu tai atšvęsti Las Vegase. Vakarėlio puikia atmosfera pasirūpintų hip-hopo garsenybė ir L. Jameso bičiulis Kanye Westas, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

L. Jamesas ir „Liverpool“ dievukas Stevenas Gerrardas dali savo vasaros atostogų praleido kartu. Tuomet ir kilo 203 cm ūgio krepšininkui idėja, anot britų laikraščio „The Sun“, raudoniesiems suteikti papildomos motyvacijos siekti pergalių.

REKLAMA

L. Jamesas britų leidiniui: „Kiekvienam sporte reikia motyvacijos ir jei vaikinai iš Liverpulio šį sezoną laimės titulą, padovanosiu jiems geriausią savaitgalį jų gyvenime Las Vegase.“ Vakarėlio nuotaiką kurtų hip-hopo žvaigždė K. Westas. „Kanye bus ten. Niekas taip nemoka Las Vegase linksminti kaip aš ir Kanye“, - sakė L. Jamesas.

Detalių apie žadamą nuostabų savaitgalį krepšininkas nenorėjo atskleisti: „Su „Liverpool“ žaidėjais eitume į tokias vietas, kurių 99 proc. žmonių net nežino.“ Kol kas „Liverpool“ komandos laukia juodas darbas – trenerio Brendano Rodgerso auklėtiniai per trejas „Premier“ lygos rungtynes iškovojo tik tašką.

REKLAMA
REKLAMA

Kad motyvacija būtų realesnė, L. Jamesas planuoja užsukti pažiūrėti kokias nors „Liverpool“ rungtynes „Anfield Road“ stadione. „Atvyksiu su Kanye ir Jay-Z, pasižiūrėsiu rungtynes. Galbūt susitiksiu su žaidėjais, tuomet ir pakalbėsime apie planuojamą iškylą.“

Kodėl L. Jamesui taip parūpo „Liverpool“? Pagrindo tam yra – nuo praėjusių metų NBA žvaigždė turi šio britų klubo akcijų.

„Liverpool“ (nuotr. SCANPIX)„Liverpool“ (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų