REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Vilniaus apygardos teismas nagrinėjo pedofilija kaltinamo Andriaus Ūso tėvų ir jo našlės Guodos Ūsienės  skundą. Teisėjas Arūnas Kisielius sprendimą paskelbs tik rugsėjo 5 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Skundas aukštesnės instancijos teismui buvo pateiktas, kai Generalinė prokuratūra atsisakė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl  viešų onkologės Laimos Bloznelytės pasisakymų apie tariamas dėmes ant A. Ūso varpos.

REKLAMA

Į teismą atvykęs A. Ūso artimųjų advokatas Gintaras Černiauskas tvirtino, kad ant A. Ūso kūno jokių dėmių nebuvo: „Tą patį gali patvirtinti A. Ūso tėvai, žmona bei teismo medicinos ekspertai, apžiūrėję kūną po mirties.“

Gydytoja Laima Bloznelytė vienos televizijos laidos žurnalistams pasakojo apie tai, kad į jos kabinetą atėjo dvi moterys (tariamai – Laimutė Stankūnaitė ir jos sesuo Violeta Naruševičienė) su mergaite ir vyriškis, kuris paprašė pašalinti nuo varpos dėmę.

REKLAMA
REKLAMA

A. Ūso artimieji įsitikinę, kad onkologė apšmeižė pedofilija kaltinamą vyriškį.

Prokurorai pasiūlė kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka. Nesutikusi su teisėsaugininkų sprendimu, A. Ūso šeima  apskundė jį Vilniaus 1-ajam apylinkės teismui. Tačiau teismas skundą atmetė.

Tačiau A. Ūso artimieji nenurimo ir kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą prašydami pradėti ikiteisminį tyrimą dėl onkologės pasisakymų. Moteris tikino supratusi, kad pas ją privačioje klinikoje lankėsi būtent A. Ūsas ir L. Stankūnaitė su dukra, po televizijos laidos.

Gydytoja onkologė Laima Bloznelytė jau apklausta Vilniaus miesto apylinkės prokuratūroje. Ar ji bus apklausta rugsėjį nagrinėjant pedofilijos bylą, kurioje A. Ūsas kaltinamas tvirkinęs ir seksualiai išnaudojęs mažametę, paaiškės rugsėjo 5 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų