REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizoriaus žiūrėjimas nenuginčijamai yra dažniausias vokiečių laisvalaikio užsiėmimas ir beje - visose amžiaus grupėse. Atitinkamos apklausos metu 98 proc. šalies piliečių nurodė reguliariai žiūrintys televizorių. Toliau eina radijo klausymas (90 proc.), kalbėjimas telefonu (89) ir laikraščių ar žurnalų skaitymas (77), praneša agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Visi minėti laisvalaikio praleidimo būdai dominuoja jau nuo praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio. Pastaruosius penkerius metus paraleliai dažnėjo naudojimasis internetu ar kompiuteriu. Pavyzdžiui, skaičius vokiečių, kurie laisvalaikiui reguliariai rašo elektroninius laiškus, nuo 2077 iki 2012 metų išaugo 53 proc.

REKLAMA

Daug mažiau vokiečių nei prieš penkerius metus dabar laisvalaikį leidžia gerdami kavą ir valgydami pyragaitį (55 proc.), susitikdami su kaimynais ir plepėdami (43), dirbdami sode (31) ar vaikštinėdami (39).

Remiantis tyrimu, vokiečiai norėtų laisvalaikiu dažniau daryti tai, ko tuo metu nori - išsimiegoti (58), mėgautis seksu (57) ar užsiimti specialiu hobiu (56).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų