REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien prie Šiuolaikinio meno centro (ŠMC), minint Juodojo kaspino dieną, Lietuvos vėliava buvo iškelta atvirkščiai, savo „Facebook“ profilyje pastebėjo Blogeris Zeppelinus. Nuotraukai, prie kurios nurodyta Tomo Se autorystė, pasklidus interneto platybėse, vėliava buvo perkabinta tvarkingai. Nors menininkams daug kas leidžiama, čia pat kyla klausimas, ar nebuvo peržengtos ribos? Ar tai tebuvo klaida, už kurią niekas nelinkęs prisiimti atsakomybę.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklaraščio zeppelinus.livejournal.com autoriaus rašo:

Šiuolaikinio meno centras pažymi tragišką Juodojo kaspino dieną (rugpjūčio 23 d.), kaip ir pridera biudžetinei valdiškai įstaigai, stropiai iškeldamas Lietuvos valstybinę vėliavą.

REKLAMA

Nežinau, kas vadovauja tai Kultūros ministerijos įstaigai,

bet greičiausiai kažkoks neįgalus daltonikas, nes akivaizdžiai neskiria spalvų.

O paskui mes pykstame, kad kažkur užsienyje supainioja mūsų valstybinės vėliavos spalvas.

Tai jeigu Lietuvos biudžetinės valdiškos įstaigos vadovas nežino ir visiškai nesirūpina, kad virš jo kontoros sostinės centre trispalvė kabo aukštyn kojomis, tai kur čia dar didesnės nekompetencijos ieškoti?

REKLAMA
REKLAMA

Gal jie tikrai trenkti šlapiu skuduru per galva, tie šiuolaikiniai meninykai ir jų centro vadovai?“

Šis įrašas sulaukė didelio „Facebook“ vartotojų pasipiktinimo dėl vėliavos išniekinimo. Kiek laiko atvirkščiai pakabinta vėliava plevėsavo prieš Vokiečių g. praeivius, nežinia.

Su ŠMC vadovybe naujienų portalui Balsas.lt susisiekti  ir išsiaiškinti, kas atsakingas už tokią klaidą, nepavyko – iš pradžių ŠMC atstovė spaudai nekėlė ragelio, o vėliau telefonas buvo išjungtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų