• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį Vyriausybės rūmuose 150 tūkst. litų premiją, vardinį ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus laikrodį ir KKSD medalį už sporto pergales gavęs boksininkas Evaldas Petrauskas tvirtino, kad jo gyvenimas pagerėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Londone iškovotas bronzos apdovanojimas sudrebino mano gyvenimą. Viskas pagerėjo“, - džiaugėsi 20 metų sportininkas. Boksininkas pasakojo, kad nuo šiol Vilniuje gyvens olimpinio centro viešbutyje.

REKLAMA

„Prieš tai gyvenau vadinamame „barake“, kur buvo „auklėtojos“. Dabar jų nebus, turėsiu automobilį. Daug kas pagerėjo“, - tikino boksininkas.

Paklaustas, ar boksas tapo populiaresnis po jo pergalių, E. Petrauskas kalbėjo, kad daug daugiau vaikų dabar ateis į bokso sales. „Jau dabar daug kas sveikina ir sako – tu mūsų herojus. Manau, kad ir bokso salių salygos net mažesniuose miestuose tikrai geitai taps geresnės.“

Boksininko treneris Vladimiras Bajevas taip pat atsiiėmė jam skirtą apdovanojimą – 75 tūkst. litų čekį, o visai E. Petrauską ruošusiai komandai atiteko 37,5 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų