REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Minios gerbėjų, sekančių kiekvieną savo dievinamos žvaigždės žingsnį, laukiančių prie viešbučio durų ir pasitinkančių ją klyksmais – tai Lady Gagai jokia naujiena.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau dainininkei išeinant iš viešbučio Rumunijos sostinėje Bukarešte (ten ji koncertavo rugpjūčio 16 d.) įvyko netikėtas incidentas. Nors gausus gerbėjų būrys grūdosi lauke prie viešbučio įėjimo, vienam jų pavyko patekti į pastato vidų.

REKLAMA

Vyriškis su bloknotu rankoje prasmuko pro šonines duris ir jau norėjo bėgti prie atlikėjos, bet jį nė nemirktelėjes ant žemės pargriovė vienas iš trijų plačiapečių Lady gagos asmens sargybinių.

Lady Gaga iš pradžių krūptelėjo, bet paskui, nekeisdama savo planų, lydima kito apsaugininko, per pagrindines viešbučio duris išėjo susitikti su jos laukusiais „fanais“.

Visa tai buvo užfiksuota vaizdo įraše.

Nors iš pirmo žvilgsnio apsaugininko veiksmai atrodo įspūdingai, kai kurios detalės kelia įtarimą: pirmiausia, gerbėjas be jokių kliūčių „praslydo“ pro durininką, apsaugininkams vos ne į glėbį puolė tiesiai prieš kamerą, o jau po kelių akimirkų buvo lyg niekur nieko paleistas ir išlydėtas pro tas pačias šonines duris. Pro kurias, beje, išskyrus jį, niekas daugiau ir nevaikščiojo.

Kaip viskas vyko nuo pradžios iki galo – galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų