• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Dabar jau ramu, mes kartu turime visų spalvų olimpinių medalių kolekciją“, – apie auksinę Lauros Asadauskaitės pergalę kalbėjo jos vyras, buvęs penkiakovininkas Andrejus Zadneprovskis.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį į  kovą stojusi penkiakovininkė L. Asadauskaitė Londono olimpines žaidynes uždarė aukso medaliu. Tai buvo paskutinė žaidynių rungtis.

REKLAMA

„Laukiam, kol Laurą pasitiks valstybė, o vėliau švęsime kartu. Užsakėme kavinę ir pergalę paminėsime siaurame šeimos rate: Lauros tėvai, mano tėvai, mūsų dukrelė“, – šypsojosi A. Zadneprovskis.

Vyras prisipažino, kad žmonos pasirodymą olimpinėse žaidynėse stebėti buvo nelengva.

„Daugiausiai nerimo sukėlė jodinėjimo rungtis. Juk žirgai gaunami burtų keliu, dėl to ta rungtis neprognozuojama.  Be to, tas pats žirgas anksčiau numetė sportininkę. Bet žiūrėjau ir mačiau, kad tai nebuvo žirgo problemos, o sportininkė padarė klaidelę. Laurai dėl to buvo sunkiau, bet ji susitvarkė, mačiau, kad išėjo į aikštę be baimės, – kalbėjo A. Zadneprovskis. – Taip pat truputį nerimo sukėlė fechtavimosi rungtis, mat Laurai pradžioje nelabai sekėsi. Bet ji šaunuolė, susikaupė ir surado jėgų.“

REKLAMA
REKLAMA

A. Zadneprovskis su žmona Laura (nuotr. Fotodiena.lt/Alfredo Pliadžio) (nuotr. Balsas.lt)A. Zadneprovskis su žmona Laura (nuotr. Fotodiena.lt/Alfredo Pliadžio) (nuotr. Balsas.lt)

L. Asadauskaitė pirmą fechtavimosi rungtį pradėjo puikiai – ji buvo trečia, o po trečios, jojimo rungties – pirma.  Šaudymo bei bėgimo rungtis buvo penkiakovininkės koziris, todėl A. Zadneprovskis teigia tikėjęs, kad jo žmona gali nuskinti olimpiados auksą:

„Giliai širdyje jau po fechtavimo rungties patikėjau, kad Laura gali kovoti dėl medalio, bet nebuvo aišku, dėl kokio, bet vis tiek laukiau jojimo. Kai kirto finišo liniją ten, supratau, kad ji kovos jau dėl pačių aukščiausių apdovanojimų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų