• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi žino, kad „Mini“ važiuoja puikiai – tai tikras automobilis vairuotojui. Ir visai nesvarbu, kad šiuo automobiliu taip mėgsta vėžintis visokiausios blondinės. Tiesa, vienas dalykas yra šio automobilio potencialas bendrojo naudojimo kelyje, o visai kitas – lenktynių trasoje. Tačiau ambicingiems šių automobilių vairuotojams pasiryžę padėti perdirbėjai iš „John Cooper Works“, labai rimti vadinamojo tiuningo specialistai.

REKLAMA
REKLAMA

„John Cooper Works“ vyrukų požiūris į automobilių perdirbimą visai kitoks nei lietuvaičiams puikiai žinomos „garažinio tiuningo“ pakraipos atstovų – šios kompanijos specialistai dirba itin profesionaliai. Kaip sakoma, ne dėl vaizdelio, o dėl rezultato. Todėl visai nenuostabu, kad „John Cooper Works“ kolektyvas nestokojo pasitikėjimo savo kūriniu ir nelaukęs išbandė „GP“ versiją legendinėje Niurburgringo trasoje.

REKLAMA

Na o dabar siūlome jums trumpą pažintinį filmuką, apie tai kaip tobulinamos automobilio aerodinaminės savybės. Juk „GP“ oro pasipriešinimas šešiais procentais mažesnis nei standartinio automobilio, gerokai padidėjo ir prie kelio spaudžianti jėga. Pasigrožėkite, kaip „buria“ aerodinamikos specialistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų