REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho ispanų dienraščiui „Marca“ teigė, jog italų „Milan“ klubas, norėdamas savo gretose matyti brazilą Kaką, teks gerokai patuštinti komandos sąskaitą. Abu klubai jau pradėjo derybas dėl galimo futbolininko perėjimo, tačiau kol kas manoma, jog jos bus bevaisės.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau „Real“ strategas J.Mourinho teigė, jog brazilui nėra vietos ispanų ekipoje. Jo pozicija ėmė švelnėti tuomet, kai „karališkajam klubui“  ėmė strigti reikalai su „Tottenham Hotspur“ žaidėjo kroato Lukos Modričiaus kontrakto išperkamojo mokesčio suma.  Manoma, jog po rugpjūčio 15 dienos, ispanai pasitrauks iš to galimo sandorio. L.Modričius užimtų Kakos vietą ekipoje, bet visko gali būti, kad kroatas šį sezoną dar nežais Madride.

REKLAMA

„Jei Italai nori matyti Kaką savo ekipoje, turės sumokėti nemažą perėjimo mokestį. Tačiau, jei reikalai pasisuks taip, jog saugas liks pas mus ekipoje, džiaugsiuosi žinodamas, kad Kaka galės padėti mums visuose turnyruose“, - „Marca“ cituoja portugalą.

„Milan“ ne kartą yra teigę, jog pagrindinė problema, kodėl Kaka gali nežaisti Milane yra jo atlyginimas. Dabar, anot „Marca“ žaidėjas per metus uždirba septynis milijonus svarų sterlingų. Tiek italai negalėtų mokėti brazilui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų