• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dabar būsimas „Audi RS6“ intensyviai bandomas Niurburgringo lenktynių trasoje, vokiečiai dar slepia ultimatyvaus savo „šeštuko“ išvaizdą. Tiesa, paaiškėjo būsimo „RS6“ debiuto data – automobilis pasauliui bus pristatytas 2013 metų pavasarį, Ženevos automobilių parodoje.

REKLAMA
REKLAMA

Jau sklando kalbos ir apie technines šio automobilio detales. Štai britai atkapstė, kad „RS6“ bus gaminamas su sedano ir universalo tipo kėbulais. Automobilis gaus keturių litrų darbo tūrio V8 tipo motorą su dvejomis turbinomis.

REKLAMA

Naujasis „Audi RS6“ debiutuos 2013 metais. Autocar nuotr.Naujasis „Audi RS6“ debiutuos 2013 metais. Autocar nuotr.

Beje, šie varikliai jau dabar montuojami į „S6“, „S7“ ir „S8“ modelius. Tačiau motoro nustatymai stipriai skirsis. Kalbama, kad motoro galia sieks 580 a.g., o sukimo momentas – 700 Nm. Tai būtų 137 a.g. ir 160 Nm daugiau nei „S6“ modelyje.

Tradiciškai „RS6“ gaus visų ratų pavaros sistemą aktyviu galiniu diferencialu ir vektoriniu sukimo momento paskirstymu. Tiesa, dėl pavarų dėžės aiškumo dar nėra – kalbama, kad vokiečiai dabar blaškosi tarp 8 pavarų „automato“ ir naujos 7 pavarų „DSG“ transmisijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų