• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasdien atkakliai ieškote darbo, tačiau pastangos neduoda jokių rezultatų? Štai pateikiame jums aštuonias profesijas, apie kurias iki šiol galbūt dar negirdėjote.

REKLAMA
REKLAMA

8. Undinė/undinas. Vargina vasaros karščiai ir nepatinka darbas sausumoje? Be galo mėgstate vandenį ir laikote jį savo stichija? Siūlome puikią išeitį – povandeninį undinėlės darbą, kurio metu turėsite dėvėti apatinę kūno dalį ir undinės uodegos imitaciją sukuriantį rūbą bei madingą viršutinės dalies aprangą.

REKLAMA

7. Vyriškų skutimosi produktų tikrintojas. Nuostabus darbas vyrukams, kurio metu ne tik nemokamai galėsite nusiskusti barzdelę ar ūsus, bet ir išmėginti naujausius skutimosi gelius bei reikmenis.

6. Vandens čiuožyklų bandytojas. Darbas ir malonumas viename – kai gali ne tik iki soties pasimaudyti, bet ir pačiuožinėti vandens pramogų parkų kalniukais. Yra tik viena problemėlė – blogai sukonstravus ir sutvirtinus čiuožykles, galima susižeisti, bet tokių atvejų pasitaiko nedažnai.

REKLAMA
REKLAMA

5. Laimėtų apdovanojimų nešėjas. Toks asmuo atsakingas už įvairiausių laimėjimų ir trofėjų saugumo būklę, jo pareiga – prizus tvarkingai sudėti į tam tikrą vietą ir juos saugoti.

4. Lauko sportinės įrangos bandytojas. Kai kurios įmonės, užsiimančios sportinės įrangos gamyba, prieš pateikdamos ją pardavimų rinkai, samdo žmones, kurie patikrintų minėtos įrangos saugumą bei funkcionalumą.

3. Lovų bandytojas. Sunku patikėti, kad tokios darbo pareigos gali egzistuoti? Tačiau tai tiesa, nes kai kurie užsienio viešbučiai turi nusisamdę lovos testuotojo pareigas užimančius darbuotojus, kurių pareiga – tikrinti, ar lovos yra minkštos ir patogios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2. Aukso nešiotojas. Jei esate atsakingas, sąžiningas ir darbštus bei nebijote akis į akį susidurti su pavojingomis situacijomis, aukso išvežiotojo darbas kaip tik jums. Pareigos, kurias privalėsite atlikti – pervežti ir pergabenti aukso luitus iš vienos vietą į kitą.

1. Nusikaltimų vietos valytojas. Šis darbas pasižymi itin antisanitarinėmis sąlygomis, kraujo balomis, besimėtančiomis žmonių galūnėmis ir kūno skysčiais. Todėl šio darbo imtis gali tik tie, kurie nejaus šleikštulio ar pykinimo.

Kokią profesiją pasirinktumėte jūs?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų