• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką galime padaryti, kad plaukai atrodytų puikiai visą dieną? Štai 10 lengvų būdų, kaip suvaldyti nepaklusnius savo plaukus ir atrodyti žavingai!

Ką galime padaryti, kad plaukai atrodytų puikiai visą dieną? Štai 10 lengvų būdų, kaip suvaldyti nepaklusnius savo plaukus ir atrodyti žavingai!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. SODA

Kad ir kaip keistai tai skambėtų, soda suteiks plaukams žvilgesio, pavers juos minkštais bei lengvai valdomais. Trinkdama galvą, į šampūną įmaišyk žiupsnelį sodos. Kaip įprasta, perplauk plaukus kondicionieriumi.

REKLAMA

2. KIRPČIUKAI

Jeigu netikėtai pritrūksta laiko ištrinkti plaukus ryte, tai kodėl nepabandžius sukurti greitos ir žaismingos šukuosenos? Išplauk tik kirpčiukus, o likusius plaukus susirišk į netvarkingą kuodelį.

3. KUODAS

Plaukai visuomet atrodys dailiai ir originaliai jei suriši juos į elegantišką kuodą. Plaukus perišk blizgiu, juodu kaspinu.

4. DIDESNĖ APIMTIS

Nuleidusi galvą žemyn pirštų galais papurenk savo plaukus, papuršk šiek tiek plaukų lako. Tuomet sudėliok priekines sruogeles taip kaip tau patinka. Taip galėsi džiaugtis netvarkinga ir seksualia šukuosena!

REKLAMA
REKLAMA

5. KŪDIKIŲ PUDRA

Kūdikių pudra padės atsikratyti plaukų riebalavimosi. Užberk žiupsnelį šios priemonės ant delnų ir  įtrink į plaukus. Kūdikių pudra sugers plaukuose susidariusį aliejų. Plaukai atrodys ypatingai purūs.

6. GLOTNŪS IR PAKLUSNŪS PLAUKAI

Tavo plaukai visuomet atrodo nepriekaištingai po jų trinkimo? O ar gali juos suvaldyti kitą dieną? Jie neatrodo taip žavingai, tiesa? Tam, kad nereikėtų trinkti plaukų kiekvieną dieną, eidama maudytis vilkėk dušo kepuraitę. Šiluma ir drėgmė plaukams suteiks minkštumo, todėl jie bus glotnūs ir paklusnūs. Tam, kad sukurtum nepriekaištingą įvaizdį, pirštų galiukais atkelk plaukus nuo šaknų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. ŠIAUŠK

Truputėlį sušiaušk savo plaukus tam, kad jie įgautų didesnę apimtį. Pradėk tai daryti nuo galvos viršaus.

8. BALERINOS KUODELIS

Nėra nieko elegantiškiau už paprastą balerinos kuodelį. Suimk plaukus į mažą, dailų kuodelį. Ausis papuošk žėrinčiais auskarais, o lūpas patepk švelniu blizgesiu.

9. SAUSAS ŠAMPŪNAS

Taip, yra toks dalykas kaip sausas plaukų šampūnas, skirtas naudoti sausiems plaukams. Šį šampūną galima rasti beveik visose vaistinėse. Žiupsnelį šampūno įtrink į sausas garbanas- tai viskas ko reikia, kad būtum pasiruošusi išeiti iš namų.

10. PLAUKŲ SKLASTYMAS

Jeigu tau atsibodo tavo įvaizdis, į rankas paimk plaukų šukas ir perskirk kitokį sklastymą. Perskirk savo plaukus per vidurį arba rinkis priešingą galvos pusę. Toks pasikeitimas neliks nepastebėtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų