REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nieko nuostabaus nėra sukurta būnant vienišu kovotoju. Jums reikia kitų žmonių, kurie galėtų padėti jums, o jūs turite padėti kitiems. Tik turėdami tinkamą komandą padarysite tai, kas atrodo neįmanoma, neišvengiamu, rašo forbes.com.

REKLAMA
REKLAMA

Kurstytojas

Tai žmogus, kuris jus spaudžia, kuris verčia jus mąstyti. Tas, kuris motyvuoja jus stoti ir eiti, bandyti, kurti tai, apie ką galvojate. Ir jums reikia išlaikyti šį žmogų energingą ir entuziastingą, nes tai – jūsų įkvėpimo balsas.

REKLAMA

Aistruolis

Šis žmogus yra didžiulis gerbėjas, stiprus palaikytojas ir fanatiškas jūsų ir jūsų darbo evangelistas. Dirbkite tam, kad pradžiugintumėte šį žmogų, nes jis – jūsų motyvacijos balsas.

Dvejojantis

Tai tikras „velnio advokatas“, užduodantis jums nepatogius klausimus ir įžvelgiantis problemas dar prieš joms atsirandant. Jums reikia šio žmogaus sugebėjimo žvelgti į perspektyvą. Jie žvalgosi tolyn dėl jūsų ir nori, kad būtumėte saugus, ne tik sėkmingas. Tai jūsų proto balsas.

REKLAMA
REKLAMA

Reiklusis

Tai žmogus, kuris garsiai ir karingai reikalauja, kad padarytumėte tai, ką esate užsibrėžęs. Jį galima vadinti pagreičio valdytoju, kuris griežtai prižiūri, jog laikytumėtės užsibrėžtų terminų ir pastebi kiekvieną pasiekimą. Tai jūsų progreso balsas.

Sąjungininkas

Šis žmogus padės jums rasti naujų kelių ir naujų sąjungininkų. Jis net ir akligatviuose randa kelių, kurie tampa magiškais greitkeliais į sėkmę. Jums reikia šio žmogaus, kad pasiektumėte žmones, kurių pats palenkti į savo pusę negalite, ir vietas, kurių pasiekti pačiam nepavyksta. Tai jūsų komunikacijos ir kooperacijos balsas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdys

Tai jūsų menturius, jūsų herojus, jūsų Šiaurinė Žvaigždė. Tai žmogus, kuris turi būti jums pavyzdžiu. Tai pagrindinis asmuo, kurio buvimas šalia jums primena, kad jūs taip pat galite kurti nuostabius dalykus. Jūs turite norėti, kad šis asmuo jumis didžiuotųsi. Tai jūsų autoriteto balsas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų