REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis ir UAB „Blancomet“ bendraturtis Darius Krasauskas šiandien pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią ši kompanija tapo generaline Lietuvos vaikinų jaunučių (iki 16 metų) rinktinės rėmėja, praneša LKF.

REKLAMA
REKLAMA

LKF prezidentas A. Sabonis pažymėjo, kad jaunučiai yra vienintelė Lietuvos jaunųjų krepšininkų rinktinė, turinti savo generalinį rėmėją.

REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad kompanija „Blancomet“ remia krepšinį, federaciją. Ponas D. Krasauskas pats prižiūri 16-mečių rinktinę, yra jos vadovas, todėl puikiai žino viską, kas joje vyksta. Noriu padėkoti ir palinkėti sėkmės, nes jau už 3 dienų prasideda Europos čempionatas“, — sakė A. Sabonis.

„Blancomet“ bendraturtis D. Krasauskas LKF prezidentui padėkojo už galimybę prisidėti prie Lietuvos rinktinės pasirengimo Europos čempionatui.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengsimės nenuvilti. Mums reikės visų jūsų palaikymo, tuo pačiu ir gerbiamo prezidento. Jo vizitas vakar į paskutines kontrolines rungtynes buvo sėkmingas, todėl norėčiau pakviesti Arvydą pagal galimybes apsilankyti rungtynėse“, — sakė D. Krasauskas.

A. Sabonis „Blancomet“ bendraturčiui įteikė Lietuvos krepšinio simbolio — skulptūros krepšiniui — kopiją, o pats dovanų gavo jaunučių rinktinės nario, savo sūnaus Domanto marškinėlius, kurie taip pat pažymėti 11-uoju numeriu.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs D. Sabonis pažadėjo, kad Lietuvos rinktinė Europos čempionate sieks iškovoti aukso medalius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Gintaras Razutis taip pat pažadėjo kovoti dėl pergalės per visas rungtynes, tačiau jam šiuo metu tenka galvoti apie netikėtai kilusius sunkumus. Vakar per rungtynių su Italija apšilimą traumą patyrė vienas pagrindinių žaidėjų Mantas Šerkšnas, todėl treneriai šiandien ryte dar neapsisprendė dėl komandos galutinio dvyliktuko.

Europos jaunučių čempionatas liepos 19-29 dienomis vyks Lietuvoje ir Latvijoje. Pirmojo etapo rungtynės bus žaidžiamos Panevėžyje ir Ventspilyje. Lietuvos rinktinė pirmojo etapo C grupėje kovos su Serbijos, Slovėnijos ir Vokietijos komandomis. Lemiamos Europos čempionato kovos vyks Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų