REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Girtą septyniolikmetę, kurią Švenčionių rajono Pavoverės kaime mušė kitos dvi neblaivios nepilnametės, išgelbėjo pro šalį važiavę pasieniečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pavoverės užkardos pareigūnai vyko į netoli Pabradės esančią savo užkardą. Pasieniečių ekipažas prie apleistos sodybos pastebėjo tris besimušančias merginas. Viena iš jų kitų dviejų buvo laikoma už plaukų ir talžoma kumščiais. Ji šaukėsi pagalbos.

REKLAMA

Dvi itin agresyviai besielgusios merginos, pastebėjusios staiga sustojusį pasieniečių visureigį ir iš jo belipančius uniformuotus pareigūnus, puolė bėgti. Tačiau pasieniečiai jas prisivijo ir sučiupo.

Abi merginas, nuo kurių sklido stiprus alkoholio kvapas, pareigūnai nuvežė į savo užkardą. Pakeliui jos elgėsi ramiai, tačiau vos tik atsidūrė tarnybinėse pasieniečių patalpose, ėmė siautėti. Abi merginos pradėjo klykti, daužė užkardos sienas, spardė duris. Jas pasieniečiai uždarė į laikino sulaikymo patalpą.

REKLAMA
REKLAMA

Jų nuskriaustai merginai, nuo kurios irgi tvoskė alkoholiu, po muštynių prireikė pagalbos. Jai iš nosies stipriai bėgo kraujas. Pirminę pagalbą suteikę pasieniečiai merginą nuvežė į Pabradės ligoninę. Čia medikai kraujavimą sustabdė. Pasieniečiai merginą tuomet parvežė į užkardą.

Apklausos metu paaiškėjo, kad visos trys konflikto dalyvės yra nepilnametės Švenčionių rajono gyventojos. Į Pavoverės užkardą buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Muštynių metu nukentėjusiai septyniolikmetei nustatytas sunkus girtumas – 2,88 promilės. Užkardoje siautėjusi jos bendraamžė įpūtė 2,44 promilės, o kitai skriaudikei, turinčiai penkiolika metų, nustatytas 0,84 promilės girtumas.

Po apklausos į užkardą buvo iškviesti merginų tėvai ir nepilnametės buvo perduotos jiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų