• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prokuroras prašo visus tris paauglius suimti nuo vieno iki trijų mėnesių.

(Papildyta 15.39) Vilniaus 2-osios apylinkės teismas suėmė antrąjį įtariamąjį dviem mėnesiams. Jaunuolis iš teismo salė nuvežtas į Lukiškių tardymo izoliatorių. Jis teigė, jog sekmadienį pavogė iš parduotuvės butelį degtinės ir visi pabėgėliai vaišinosi karjere.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimo metu paaiškėjo, jog kartu buvo nepilnametė, kuri pirma pranešė apie rastą nužudytą vaiką.

REKLAMA

Įtariama, kad konfliktas kilo dėl jos.

Šiuo metu teismas sprendžia, ar suimti dar vieną įtariamąjį.

(Papildyta 12.52) Vilniaus 2-osios apylinkės teismas tenkino prokuroro prašymą trim mėnesiams suimti šešiolikmetį, įtariamą 15-mečio nužudymu.

Vilniaus 2-osios apylinkės teismas leido trim mėnesiams suimti 16-metį Veliučionių socializacijos centro auklėtinį, kuris įtariamas 15-mečiu nužudymu. Kiti du 13 ir 17 metų paaugliai bus suimti po pietų.

REKLAMA
REKLAMA

Veliučionių socializacijos centro atstovas teigė, kad nužudytasis berniukas augo tik su tėvu ir į centrą pateko dėl pamokų nelankymo.

Paaugliai vienas po kito vežami į teismą. Šiuo metu sprendžiama dėl pirmojo įtariamojo suėmimo.

Vilniaus  apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, atlikę operatyvinius ir kitus paieškos veiksmus, derintus su Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroru,  trečiadienį sulaikė keturis nepilnamečius, įtariamus M. V.  nužudymu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dalinai užkastas lavonas buvo rastas liepos 2 dieną Vilniaus rajono Vėliučionių kaime, Liepų alėjoje esančiame smėlio karjere.

Trys įtariamieji uždaryti į areštinę, ketvirtojo amžius neleidžia jo patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

Ir auka, ir visi įtariamieji gyveno Veliučionių vaikų socializacijos centre. Sekmadienį jie pabėgo iš centro, o kitą dieną karjere buvo  rastas, manoma, akmenimis uždaužytas 15-metis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų