• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besiruošdamas 2012/2013 metų futbolo sezonui Londono „Chelsea“ treneris Roberto Di Matteo paneigė kalbas, kad  jam komandą bus leista treniruoti iki pirmos duobės. Nors UEFA Čempionų lygos laimėtojas su „Chelsea“  ekipa turi dvejus metus galiosiantį kontraktą, kalbama, kad jis bus nutrauktas ir prie ekipos vairo stos buvęs „Barcelona“ treneris Pepas Guardiola. Sutartis su italu bus nutraukta, kai „Chelsea“ pateks į žaidimo duobę.

REKLAMA
REKLAMA

„Ne tam esu Londono klube, kad apšildyčiau trenerio kėdę Pepui Guardiolai. Londono “Chelsea„ ateinančiame sezone laukia  didžiuliai iššūkiai. Į komandą pakviečiau du naujus žaidėjus, kurie puikiai įsiliejo į mano taktines schemas ir prieš sezoną kalbėti apie galimas nesėkmes ir mano pasitraukimą, nėra logiška:“, - „The Telegraph“ cituoja R.Di Matteo.

REKLAMA

Anot italo, tokias kalbas jis girdi nuo tos dienos,kai trenerio poste kovo mėnesį pakeitė portugalą Andre Villas  - Boasą.

„Su gandais gyvenu kasdien. Jie  - kaip mano šešėlis, tačiau esu per ilgai futbole, kad tikėčiau kiekviena niekuo nepagrįsta žinia“, - sakė „mėlynųjų“ strategas.

Perėjimų laikotarpiu UEFA Čempionų lygos laimėtojai pasistiprino saugais Edenu Hazardu iš „Lilie“ ekipos ir Marku Marinu, atstovavusio Bremeno „Werder“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų