• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ne kartą rašėme apie „Apple“ išmaniojo telefono „iPhone“ sprogstantį charakterį, įskaitant įvykius Jungtinėse Valstijose, Australijoje ir kitose šalyse. Tačiau tai, kas įvyko su 17-mečiu Suomijos gyventoju Henriu Helminenu, galima laikyti akivaizdžiu „iPhone“ „karšto būdo“ įrodymu. Pirma, mobilusis įrenginys užsidegė prie pat žmogaus kūno, tiksliau, vaikino kelnių kišenėje, antra, pastarąjį incidentą užfiksavo stebėjimo kamera.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip matyti vaizdo klipe, nieko neįtariantis suomis išlipo iš automobilio kabinos, žengė porą metrų ir... iš jo kelnių kišenės pasirodė tankūs baltos spalvos dūmai. „iPhone“ savininkas, skirtingai nei yra pasakojama įvairiuose anekdotuose, sureagavo gana greitai ir iš karto į šoną šveitė dūmus skleidžiantį mobilų įrenginį.

REKLAMA

Kodėl „iPhone“ užsimanė taip pasielgti, nepranešama, tačiau teigiama, kad „Apple“ išmanusis telefonas buvo pirktas 90 dienų prieš šį įvykį, taigi tikėtina, jog tai „iPhone 4S“. Ir kaip neprisiminsi tų juokelių apie „karštus suomių vyrukus“. O „Apple“ turbūt ne veltui primena apie maksimalią +35 Co aplinkos temperatūrą, kurios viršyti eksploatavimo metu nederėtų. Tačiau kas dėl šio įvykio kaltas, vėl galima tik spėlioti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų