REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonas Valančiūnas su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine vieši Hjustone, kur ruošiasi olimpinei atrankai, todėl tai yra puiki proga Toronto žiniasklaidai priminti gerbėjams apie būsimą „Raptors“ naujoką.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart susižavėjimo lietuviu neslėpė vyresnysis „Raptors“ vadovas Edas Stefanskis, kartu su klubo treneriu Dwane'u Casey stebėjęs draugišką Lietuvos nacionalinės komandos dvikovą su Didžiąja Britanija.

REKLAMA

E.Stefanskis didžiavosi J.Valančiūno kova po krepšiu: „Kiekvienos atakos metu buvo daug kontakto. Tai buvo siaubinga, nes kiekvienoje atakoje teisėjai nesunkiai galėjo skirti pražangą. Tačiau kas man patiko labiausiai, Jonas nė karto nenusileido savo priešininkui. Jis nenusileidžia kur kas vyresniems vyrams, kai šie jį stumdo ir daužo.“

Toronto klubo atstovas netgi pareiškė, kad jei J.Valančiūnas NBA naujokų biržoje būtų dalyvavęs šiemet, jis greičiausiai būtų pasirinktas antruoju šaukimu, į priekį užleisdamas tik Anthony Davisą, kuriam prognozuojamas neabejotinas pirmasis šaukimas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak E.Stefanskio, „Raptors“ sirgaliai tikrai nenusivils J.Valančiūnu.

„Jie išvys vyruką, kurį po kiek laiko iš džiaugsmo laikys glėbyje. Toronte žmonės mėgsta tuos, kurie stumdosi ir nevengia kontakto. Valančiūnas yra būtent toks ir rungtyniauja ypač kietai. “Raptors„ aistruoliai tikrai už jį sirgs, nes jie pamils Joną ir kaip žaidėją, ir kaip asmenybę“, - tikino E.Stefanskis.

„Raptors“ vadovas taip pat pasidžiaugė, kad artėjančioje naujokų biržoje klubas turės daugiau laisvės. Aštuntuoju šaukimu kanadiečiai ketina pasirinkti krepšininką ateičiai, nes jau kitąmet svariai prie žaidimo turėtų prisidėti J.Valančiūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų