REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos rinktinės žaidėjui Samirui Nasri už žurnalisto įžeidimą po Europos futbolo čempionato dvikovos su Ispanija, gresia dviejų metų diskvalifikacija, praneša prancūzų dienraštis „L'Equipe“. Po pralaimėjimo ketvirtfinalyje 0-2 ispanams, „Association France Presse“ (AFP) agentūros žurnalistas norėjo pakalbinti S.Nasri, tačiau šis į jo prašymą duoti interviu atšovė: „jūs, žurnalistai visuomet kapstotės tik po nešvarius skalbinius ir ieškote sensacijų. Visi esate  kalės vaikai“. Po šios frazės AFP dirbantis žurnalistas atsisakė tęsti toliau pokalbį su žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA

Internete yra paplitusi baisesnė šio įvykio versija. Ką pasakė S.Nasri žurnalistui, žiūrėkite vaizdo nuorodoje

REKLAMA

Skandalas iškilo į viešumą ir dabar Prancūzijos futbolo federacija svarstys S.Nasri išsišokimą. „Manchester  City“ klube žaidžiantis futbolininkas Europos futbolo turnyre po rungtynių su Švedija, kurias prancūzai pralaimėjo 0-2 taip pat buvo įsivėlęs susistumdymą su komandos draugu Alou Diarra.

Prancūzijos futbolo federacija taip pat svarstys, kaip reikia elgtis su Geremi Menezu, Hatemu Ben Arfa bei Yann M'Villa. Šie futbolininkai kaltinami nuolat Europos čempionato metu pažeidinėję rinktinės discipliną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų