REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi puikiai supranta, kad jaunas verslininkas priverstas dirbti už du, nes kūdikystės stadijos gležnai bendrovei trūksta darbuotojų ir pinigų, tačiau tokie žmonės pasižymi begaliniu entuziazmu.

REKLAMA
REKLAMA

Turbūt esate girdėję posakį apie darboholikus, kurie gyvena biure, tačiau ar pažįstate nors vieną, kuris darbo vietoje praleistų 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę? Maža to, biuro patalpos pasirodo besančios svetimos. Kaip rašo žurnalas „Inc“, dvidešimtmetis Ericas Simonsas užsikrėtė idėja sukurti internetinę mokymosi platoformą „ClassConnect“, kuri padėtų mokiniams geriau įtvirtinti žinias. Jaunuolis persikraustė į Silicio slėnį ir gavo progą plėtoti savo idėją IT milžinės AOL verslo inkubatoriuje. E. Simonsas sparčiai sėmė verslo plėtojimo žinias, tačiau netrukus baigėsi santaupos, o partneriai nusprendė tęsti studijas, tad vienišas bendrovės įkūrėjas atsidūrė gatvėje.Susiję straipsniai

E. Simonsas turėjo leidimą lankytis AOL būstinės patalpose, pradedantysis verslininkas nutarė nepasiduoti ir persikraustė gyventi į erdvias kompanijos biurų patalpas. AOL būstinėje darbuotojų ir lankytojų srautai didžiuliai, tad E. Simonsas tikėjosi likti nepastebėtas. Be to, įmonės biure buvo įrengti visi patogumai – dušai, virtuvės, sporto salė, nemokamas maistas ir gėrimai, daugybė patogių darbo vietų ir internetas. Per pirmą mėnesį jis išleido vos 30 JAV dolerių. Apsaugos darbuotojai manė, kad E. Simonsas yra vienas iš darboholikų, kurie nevengia numigti darbo vietoje. Deja, po dviejų mėnesių vaikino užmačios buvo išaiškintos ir jis neteko leidimo patekti į AOL patalpas. Netrukus E. Simonsas sulaukė dėmesio, „Ulu ventures“ investavo į „ClassConnect“ 50 tūkst. JAV dolerių. Savo ruožtu AOL nutarė atleisti veržliam verslininkui už įžūlumą ir leido toliau naudotis bendrovės posėdžių salėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų