REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrauja nuomonė, kad mylėtis miegamajame yra nuobodu ir banalu (ypač, jei kartu esate jau visą begalybę, o ir jūsų miegamasis gerokai įgrisęs). Todėl drąsios porelės, siekdamos uraganinio sekso, ryžtasi tyrinėti dar nepažintas teritorijas – pirmiausia vonią, tada virtuvę, o galiausiai ir kitas patalpas. Vėliau tai išbando ir automobilyje, paplūdimyje, pirtyje ar tiesiog gamtoje. Juk kuo originaliau, tuo geriau, tiesa? Ne. Nes yra tokių vietų, kur verčiau nė nebandyti mylėtis. Portalas WomanJournal nusprendė sudaryti tokių vietelių sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Seksas biure

Nors seksas darbo vietoje yra gana nereta seksualinė fantazija, vis dėlto tai absoliučiai netinkama vieta lytiniams santykiams. Pirmiausia, egzistuoja tikrai didelė tikimybė, kad čia jus lengvai pagaus. Ką tai reiškia? Ogi tai, kad darbinė reputacija yra kaip nekaltybė: kartą praradęs, antros nebesusikursi. Be to, darbe viskas Tau primena tik darbą, kasdienę rutiną, slegiančius rūpesčius, vadinasi, atsipalaidavimu nė nekvepia. Traukdamas iš po užpakalio segiklį ar spoksodamas į savo darbotvarkę Tu tikriausiai galvosi tik apie tai, kiek daug darbų Tavęs šiandien dar laukia. O tokios mintys niekaip nepadeda relaksacijai ir orgazmui!

REKLAMA

Tėvų namuose

Visi mes kadaise buvome priversti mylėtis po tėvų stogu. Tačiau vargu ar atsiras tokių, kurie su nostalgija prisimena būtinybę slėptis, netriukšmauti ir kruopščiai panaikinti visus pėdsakus. Tėvų namuose paprastai dauguma kambarių yra nerakinami, todėl seksas tokiomis sąlygomis yra pernelyg ekstremalus, juk bet kokiu momentu į kambarį gali įžengti mama ir paraginti „eiti gerti arbatos“.

Musulmoniško kurorto paplūdimyje

Kad ir kokie kerintys ir erotiški Tau pasirodytų musulmoniškų šalių (pavyzdžiui, Maldyvų) paplūdimiai, vertėtų gerbti valstybės, kurioje vieši, papročius. Be abejo, gamta įkvepia seksualiniams nuotykiams, tačiau vargu ar gresiančios teisminės sankcijos sustiprins Tavo ir Tavo mylimosios santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Naktinio klubo tualete

Filmuose ir muzikiniuose vaizdo klipuose seksas klubo tualeto kabinoje atrodo labai gražiai ir aistringai, tačiau gyvenime viskas tikrai nėra taip patogu – čia mažai vietos, tvanku ir purvina, be to, kažin kokios pozos irgi neišsirinksi, dažnai trūksta oro arba sklinda smarvė, o per garsiakalbius stūgauja muzika.

Neseniai internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame porelė mylisi naktinio klubo tualeto kabinoje, o vėliau paaiškėjo, kad balandėlius nufilmavo iš šalia esančios kabinos. Jei mėgsti greituką, tuomet seksas tualeto kabinoje gal ir Tau, tačiau apskritai „tulikas“ – vieta daugiau specifinių pomėgių individams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Drabužių matavimosi kabinoje

Panašiai kaip ir tualete – vietos nėra, karšta, ankšta, o dar tos įtarios pardavėjos, tik ir žiūrinčios, kas, po kiek ir su kuo lenda į kabinas... Vargu ar norėtum, kad parduotuvės darbuotojai jūsų veiksmą nutrauktų pačioje įdomiausioje vietoje...

Lifte

Pradėkime nuo to, kad daugumos daugiabučių liftai tikrai nesukelia erotiškos nuotaikos, dažniau jie asocijuojasi ne su geismu, o su klaustrofobijos priepuoliu. Be to, yra tokių žmonių, kurie liftus kartais sumaišo su tualetais, taip pat neverta pamiršti, kad mūsų šalyje nėra daug tokių aukštų pastatų, kad būtų galima užsiimti visaverčiu seksu.

O ar žinai, kas Tavęs laukia, jei įstrigsi lifte? Ir kaip kartais sudėtinga išsikviesti avarinę tarnybą, liftininką ar mechaniką? Žodžiu, liftas tikrai ne pati palankiausia vieta meilės žaidimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų