• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų superautomobilių gamintojas „McLaren“ savo klientams pradėjo siūlyti nemokamą gamyklinio perdirbimo programą – britai siūlosi padidinti superautomobilių „MP4-12C“ galią iki 625 a.g. (standartinio automobilio variklio galia yra 600 a.g.). Be viso to gamintojas žada patikrinti automobilio elektroniką ir pakeisti garso sistemos nustatymus.

REKLAMA
REKLAMA

Visą šią informaciją savo klientams britų kompanija perdavė išsiuntinėdama „McLaren“ vadovo pasirašytus laiškus. Juose teigiama, kad dėl siūlomų perdirbimų apsilankyti gamykloje visi „MP4-12C“ šeimininkai galės nuo šių metų spalio. Be to laiške teigiama, kad šie perdarymai niekaip neįtakos automobilių ekonomiškumo ir taršos rodiklių.

Manoma, kad tokiu būdu „McLaren“ tikisi pagerinti savo įvaizdį klientų akyse. Štai pradėjus „MP4-12C“ gamybą daugelis pirkėjų skundėsi streikuojančia automobilio elektronika. Gamintojas iš pradžių bandė ignoruoti šią problemą, tačiau  vėliau buvo priverstas susiimti. Todėl dabar „McLaren“ investuoja į ryšį su esamais ir būsimais pirkėjais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų