REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje nuteista 49 metų brazilė nuteista kalėti daugiau nei dvejus metus už tai, jog apgaulės būdu gavo socialinių pašalpų už 190 tūkst. svarų sterlingų. Moteris teigė turinti 12 vaikų, nors iš tiesų turėjo tik keturis, ir tik vienas jos vaikas gyveno Jungtinėje Karalystėje, rašo šalies spauda.

REKLAMA
REKLAMA

Sukčiavimo atvejis buvo išaiškintas po to, kai Brento (Brent) taryba atliko tyrimą. Herou (Harrpw) karūnos teismo posėdžio metu buvo paskelbta, jog Fabiola Peiše Dantas (Fabiola Peixe Dantas) nuo 1999 iki 2011 metų gavo 191 tūkst. 871 svarą sterlingų pašalpų. Moteris teigė, jog yra vieniša 12 vaikų mama. Ji pristatydavo netikrus dokumentus. Neva gautus iš savo darbdavių ir namų šeimininkų. Gautus pinigus ji leido užsienio kelionėms ir 40 tūkst. svarų sterlingų vertės „Mercedes“ automobiliui. Be to, F. P. Dantas nuomavo kambarius savo socialiniame būste, kad gautų papildomų pajamų.

Brazilė buvo suimta praėjusių metų gruodį ir teismo, kuris įvyko praėjusią savaitę, laukė suimta. Ji prisipažino kalta dėl 12 kaltinimų sukčiavimu. Teismas jai skyrė dvejų metų ir trijų mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Jai taip pat gresia turto konfiskavimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų