REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu politikai būtų susilaikę nuo savo nuomonių, ar Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė toliau gali eiti šias pareigas, ši problema jau būtų seniai išspręsta, sako Seimo vicepirmininkė Virginija Baltraitienė.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentė D. Grybauskaitė antradienį atsisakė atsakyti į klausimą, ar gali Kauno apygardos teismo teisėja N. Venckienė toliau eiti šias pareigas.

REKLAMA

„Aš manau, kad jeigu politikai būtų nuo pat pradžių nereiškę savo nuomonių – aš pradedu nuo aukščiausių valstybės vadovų iki visų – manau, šitos visos problemos būtų seniai išspręstos“, – trečiadienio rytą interviu „Žinių radijui“ sakė parlamentarė, vertindama Prezidentės poziciją.

Pasak V. Baltraitienės, pedofilijos byla jau seniai turėjo būti išnagrinėta, o teismo sprendimas dėl mergaitės gyvenamosios vietos įgyvendintas.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, jei politikai būtų mažiau savo nuomones reiškę, visi šitie klausimai būtų išspręsti. (...) Išankstinis nuomonės reiškimas visada atsisuka prieš ir todėl dabar tokia gniūžtė įsivyniojo ir kai kas tuo stengiasi pasinaudoti savireklamai, kai kas iš viso nebereiškia nuomonės“, – pabrėžė Seimo vicepirmininkė.

Pasiteiravus, kokio galima tikėtis Seimo sprendimo dėl Kauno apygardos teismo teisėjos N. Venckienės, V. Baltraitienė teigė, kad pirmiausia reikia susipažinti su pateikta medžiaga. Dėl N. Venckienės teisinės neliečiamybės panaikinimo į Seimą kreipėsi generalinis prokuroras D. Valys.

V. Baltraitienė, kuri prieš keletą savaičių aplankė su mama Laimute Stankūnaite įslaptintoje vietoje gyvenančią Drąsiaus Kedžio dukrą, sakė, kad mergaitei šios istorijos pasekmės išliks visam gyvenimui, tačiau jei su ja dirbs specialistai, jei bus apgaubta motinos meile, tikėtina, kad ji grįš į normalų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų