REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Fox-Chase kovos su vėžiu centro ekspertai priėjo išvadą, kad impotencijos diagnostikoje atėjo metas pradėti naudoti ... pašto ženklus.

REKLAMA
REKLAMA

Medicinos tyrimai byloja, kad vyrui reikėtų susirūpinti savo erekcijos funkcionavimu tuomet, kai pradingsta naktinės nevalingos erekcijos būsenos. Viena maža problemėlė: kaip patikrinti, buvo toji erekcija ar ne, jei tuo metu miegi?

REKLAMA

Todėl išradingieji medikai sugalvojo originalią išeitį: savo pacientams jie rekomenduoja iš vakaro penį apklijuoti pašto ženklų juostele, o ryte pažiūrėti, ar ši juostelė neįplyšo: jeigu meno kūrinys sutrūko, nėra abejonių, jog naktinė erekcija buvo.

„Mūsų rekomenduojama metodika yra daug efektyvesnė, palyginti su standartiniais klausimynais, nes atsakinėdami į juose pateikiamus klausimus pacientai paprasčiausiai gali pateikti subjektyvius atsakymus“, – savo ataskaitoje, kuri buvo pristatyta pastarajame JAV Onkologų tarybos susirinkime, pabrėžė mokslininkų grupės vadovė profesorė Lanea Keller.

REKLAMA
REKLAMA

Šį gana keistą erekcijos disfunkcijos nustatymo būdą gydytoja siūlo naudoti įvairių rūšių impotencijos diagnostikai. Beje, mūsų visai nenustebino, kad tokį šaunų testavimo būdą sugalvojo būtent moteris – juk ne jai į kelnes reikia dėtis pašto ženklų kolekciją...

Jei juostelė įplyšo, bet visgi dieną turėti kontakto su moterimi nepavyksta – priežastis yra psichologinio pobūdžio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų