REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„IKEA“ padalinys Prancūzijoje atleido keturis vadovaujančius darbuotojus dėl personalo ir klientų sekimo. Apie tai sakoma „IKEA France“ pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešime patikslinama, kad kompaniją paliks buvęs valdantysis direktorius, buvusi personalo direktorė, buvęs finansų direktorius ir dabartinis rizikų valdymo direktorius. „IKEA France“ nenurodo atleistų darbuotojų pavardžių.

REKLAMA

„Le Parisien“ rašo, kad anksčiau šie darbuotojai buvo įrašyti į kadrų rezervą. Laikraščio žiniomis, buvęs padalinio vadovas – tai Jean–Louis Baillot, kuris ėjo pareigas 1996–2009 metais, buvusi personalo direktorė –  Claire Hery, rizikų valdymo direktorius –Jean–François Paris. Buvusio finansų direktoriaus pavardė nežinoma.

„IKEA France“ vadovaujantys darbuotojai buvo apkaltinti šnipinėjimu šių metų vasarį. Satyrinis savaitraštis „Canard enchaine“ rašė, kad Švedijos kompanijos padalinio Prancūzijoje vadovybė pirkdavo informaciją iš policijos bazės „Stic“, kad galėtų sekti klientus ir darbuotojus. Įtakingo leidinio dispozicijoje, tarp kitko, atsidūrė ir elektroniniai laiškai, kurie netiesiogiai patvirtino šnipinėjimo faktą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų