REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį vykusiame Anglijos „Premier“ lygos paskutiniame ture paaiškėjo naujasis čempionas - „Manchester City“, kuris rezultatu 3:2 namuose įveikė Londono „Queens Park Rangers“ vienuolikę. Nors „Manchester United“ kitoje turo dvikovoje įveikė „Sunderland“, „raudoniesiems velniams“ čempionų titulo nepavyko iškovoti dėl prastesnio įvarčių santykio.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester City“ pergalė buvo išties įspūdinga: Roberto Mancini auklėtiniai teisėjo pridėto laiko metu atsilikinėjo rezultatu 1:2, tačiau po pakelto kampinio šį išlygino bosnis Edinas Dzeko, o per pačią paskutinę ataką žiūrovus „iš proto išvedė“ Sergio Aguero - 3:2!

REKLAMA

Paskutiniame ture taip pat paaiškėjo ne ką mažiau svarbus faktas: trečią vietą „Premier“ lygoje išsaugojo „Arsenal“, kuris vos įveikė „West Bromwich Albion“ (rezultatas: 3:2). Ši pergalė, greičiausiai, išsaugos ekipos trenerio Arseno Wengero ir aistruolių viltis komandoje išlaikyti „Arsenal“ atakų lyderį Robiną van Persie, kuris kiek anksčiau teigė, kad dalyvavimas Čempionų lygoje yra jo prioritetų sąraše.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirti išsirikiavo Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkai. Tiesa, Harry Redknappo ekipai bus svarbus UEFA Čempionų lygos finalo rezultatas: jei Londono „Chelsea“ įveiks Miuncheno „Bayern“, tai „Tottenham Hotspur“  liks tik su vieta Europos lygos turnyre.

Minėtasis „Chelsea“ užėmė šeštąją poziciją, į priekį, kaip ir tikėtasi, praleisdamas „Newcastle United“ klubą. „Newcastle United“ paskutiniame turėjo netikėtai pralaimėjo Liverpulio „Everton“ vienuolikei ir neiškovojo išsvajotojo Čempionų lygos kelialapio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų