REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šių dienų stiliaus ikona laikoma Kate Middlenton vėl pribloškė savo stiliaus pojūčiu ir elegancija. Princas Williamas penktadienio vakarą į Karališkąją princo Alberto pokylių salę su žmona atvykęs į Londone vyksiančioms Olimpinėms žaidynėms skirtą pokylį, sulaukė milžiniško spaudos dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Daugybė fotografų suskubo įamžinti itin elegantiškai pasipuošusią jo žmoną. K. Middleton  vilkėjo mėlyną Jenny Packham suknelę. Vakarinis drabužis, pasiūtas iš lengvai krentančios medžiagos, puoštas nėriniais, pabrėžė gerą hercogienės skonį.

REKLAMA

Prie suknelės Kate pasirinko 450 svarų kainuojančias aukštakulnes basutes, kurias sukūrė dizaineris Jimmy Choo. Akylai sekantys vienos garsiausių D. Britanijos moterų stilių kritikai pastebėjo, kad šias basutes K. Middleton yra jau avėjusi šią savaitę kitame renginyje, o atvira avalynė pabrėžė ryškų jaunosios hercogienės pedikiūrą.

Kartais Kembridžo hercogienė sulaukdavo švelnios kritikos už tai, kad nevengia drabužių, kuriuos parduotuvėse gali įsigyti ir eiliniai piliečiai, bet panašu, kad šį kartą jokių priekaištų dėl stiliaus nebus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų