REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje, Lietuvos Bušido Federacijai bendradarbiaujant su WAK-1F ( Pasaulio Mėgėjų K-1 Federacija), Šiaulių arenoje įvyks „Europos K-1 mėgėjų čempionatas 2012“, praneša organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Čia dėl Europos čempionų titulų kausis kaip niekad daug sportininkų iš Estijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Moldavijos, Uzbekistano, Armenijos, Azerbaidžano, Rumunijos, Vokietijos, Prancūzijos, Olandijos, Čekijos, Slovakijos ir Lietuvos.

REKLAMA

Kovos vyks trijose amžiaus grupėse: 15-16 amžiaus grupė, 17-18 amžiaus grupė ir nuo19 metų suaugusiųjų amžiaus grupė. Kiekvienoje amžiaus grupėje po 12 svorio kategorijų. Viso čempionato metu bus kovojama už 36 medalių komplektus.

Lietuvą atstovaus Lietuvos rinktinė, sudaryta Lietuvos K-1 čempionato metu. Kaip čempionato šeimininkams, lietuvams buvo suteiktas WAK-1F leidimas vienoje svorio kategorijoje išstatyti po 2 sportininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių šį tarptautinės svarbos renginį buvo planuojama surengti Vilniuje, tačiau, organizatoriams negavus tinkamos vietos, be jokių dvejonių, šį Lietuvai reikšmingą įvykį nuspręsta pravesti  Šiauliuose.

Europos čempionate dalyvaus gausus Lietuvos kovotojų būrys, tarp kurių ir gerai visai Lietuvai žinomi vardai, kaip Martynas Knyzelis, Ernestas Dapkus, Deivydas Danyla, Mantas Stebuliauskas ir kiti. Lietuvos garbę rinktinėje gins sportininkai iš Kauno, Vilniaus, Šiaulių, Panevėžio, Klaipėdos, Tauragės, Visagino, Jurbarko, Rokiškio, Elektrėnų, Jonavos ir Marijampolės. Tikimasi, jog mūsų rinktinė iškovos ne vieną medalį šio čempionato metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TURNYRO PROGRAMA:

05/11 (penktadienis), 11:00 val. - atrankinės kovos;

05/12 (šeštadienis),   11:00 val. - ketvirtfinalio, pusfinalio kovos, jaunimo finalinės kovos ;

05/13 (sekmadienis), 11:00 val. - finalinės kovos, apdovanojimai, čempionato uždarymas.

Mėgėjų K-1 Europos čempionatas (nuotr. Gamintojo)Mėgėjų K-1 Europos čempionatas (nuotr. Gamintojo)



Užs.nr.2183

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų