• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį vidurnaktį baigėsi registracija į birželio 2 dieną vyksiančias multisporto varžybas „Vilnius Challenge“. Išbandyti jėgas renginyje ryžosi 754 sportininkai: 58 varžysis elito trasoje, likusieji beveik 700 – mėgėjų grupėje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai smagu, kad vos prieš 4- erius metus Vilniuje pradėtos rengti multisporto varžybos sparčiai išpopuliarėjo ir kas metai pritraukia vis daugiau dalyvių, pasiryžusių išmėginti save. Šiais metais netgi turime sportininkų, kurie ryžosi specialiai į Vilnių atvykti vien tam, kad sudalyvautų varžybose“ – sakė vienas iš „Vilnius Challenge“ sumanytojų Vytenis Benetis.

REKLAMA

Tiek elito, tiek mėgėjų grupėse, didžiausia konkurencija laukia vyriškose porose užsiregistravusių sportininkų – iš 377 „Vilnius Challenge“ užsiregistravusių porų net 251 sudarytos tik iš stipriosios lyties atstovų. Dar 96 komandos užsiregistravo mišrių porų grupėje. Moterų grupė tradiciškai mažiausia – vos 30 komandų.

„Vyrų grupėse laukia ypatingai arši konkurencija ir įdomi kova. Kai kurios komandos jau dalyvavo varžybose ir ankstesniais metais, todėl gali realiai prognozuoti savo rezultatus. Kai kurios komandos labai intensyviai ruošiasi varžyboms. Elito grupėje taip pat reikėtų laukti siurprizų – į „Vilnius Challenge“ atvyksta viena iš stipriausių pasaulio komandų „AXA – Adidas“, kurie susirungs su Lietuvos favoritais, tokiais kaip pavyzdžiui „IGTISA Team“. Pažiūrėsime, ar namų sienos ir vietovės pažinimas pasitarnaus lietuvaičiams – sakė V. Benetis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet „Vilnius Challenge“ varžybų dalyviams finišo link teks susidoroti su orientavimosi mieste, požemių, plaukimo, važiavimo dviračiu ir riedučiais, bėgimo, irklavimo rungtimis, įveikti virvių atkarpą. Mėgėjų kategorijoje užsiregistravusiems dalyviams varžybų metu iš viso teks įveikti apie 40 km trasą, profesionalams – beveik dvigubai ilgesnę – apie 70 km.

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Vilnius Challenge“ varžybų organizatorius: tai originalus savęs išbandymas

„Vilnius Challenge“ varžybos dalyvių akimis: reikia daugiau veiksmo

„Vilnius Challenge 2012“ pagrindiniai akcentai – originalumas ir saugumas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų