• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Aleksandras Džikičius po pralaimėjimo pirmosiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynėse tragedijos iš situacijos nedarė.„Visi žinome, kad šios rungtynės yra svarbios, bet tai ne pačios svarbiausios serijos rungtynės. Esu nepatenkintas mūsų žaidimu prieš „Žalgirio“ derinį du prieš du. Pernelyg lengvai varžovai rinko taškus. Finalai yra iš kelių rungtynių, todėl stengsimės padaryti išvadas ir pakeisti žaidimą“, - spaudos konferencijoje sakė A.Džikičius.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiris mūsų niekuo nenustebino. Tiesiog nepavyko išpildyti savo uždavinių. Žinojome, kad rungtynės su CSKA ir „Lokomotiv –Kuban“ nėra tik atsitiktinumas. Bandysime žaisti tokiu lygiu, kokį demonstravome VTB Vieningosios lygos finalo ketverte.

REKLAMA

- Kodėl nepavyko sustabdyti „Žalgirio“ žaidimo du prieš du?

- „Žalgirio“ aukštaūgiai gerai kirsdavo po krepšiu, o mes įpratę dvigubinti gynybą prieš gynėją su kamuoliu, tačiau to šiandien to sėkmingai įvykdyti nepavyko.

- Įprastai labai emocingai vadovaujate komandai, bet ketvirtajame kėlinyje atrodėte emociškai atslūgęs. Kodėl?

- Turite suprasti – po kiekvieno pakilimo yra šioks toks nuolydis. Nenoriu šioims rungtynėms suteikti daugiau svarbos nei kitoms. Teks dar žaisti trečias, ketvirtas ir penktas rungtynes, todėl matysite mane kitokį, nesijaudinkite.

Renaldas Seibutis: „Sveikinu „Žalgirį“ su pergale. Sunku ką pasakyti – pralaimėjome gana dideliu skirtumu. Reikės daryti išvadas. Kas krito į akis – neapsigynėme prieš derinį du prieš du, kai praleidome daug taškų iš po krepšio. Neturėjome tam priešnuodžių.“

Donatas Urbonas, Krepsinis.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų