REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Lietuvos „General Financing A lygos“ čempionato balandžio mėnesio gražiausio įvarčio titulą pretenduoja du „Šiaulių“ ir po vieną Vilniaus „Žalgirio“, Alytaus „Dainavos“ bei Gargždų „Bangos“ žaidėjo įvartį, praneša LFF.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną futbolo aistruoliai internete, „Futbolo.TV“ tinklapyje renka gražiausius įvarčius po kiekvieno turo, o iš jų – gražiausią mėnesio įvartį. Kandidatais tapti mėnesio laureatu per balandį tapo penki tikslus smūgiai, keturis iš jų įmušė lietuviai.

REKLAMA

Penktajame ture daugiausiai futbolo mėgėjų balsų surinko „Dainavos“ saugo Martyno Biržinio smūgis iš eigos į Marijampolės „Sūduvos“ vartus.

Šeštajame ir septintajame labiausiai pasižymėjo „Šiaulių“ saugai – Marius Bezykornovas baudos smūgiu, o Tautvydas Eliošius reidu nuo aikštės vidurio.

Aštuntajame aistruoliams įsiminė „Žalgirio“ kroato Tomislavo Peko pergalingas smūgis Vilniaus derbyje, o devintajame – „Šiaulių“ ekipą parklupdęs „Bangos“ puolėjo Evaldo Grigaičio spyris.

Už gražiausią mėnesio įvartį internautai gali balsuoti iki gegužės 8 dienos „Futbolo.TV“ svetainėje, kuri šį sezoną tiesiogiai transliuoja ir apžvelgia visas čempionato rungtynes.







REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų