REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dokumentiniame buvusios KGB agentės Liudmilos Temnovos filme „Monroe Dostojevskio šalyje“, kuris pirmą kartą buvo parodytas Rusijoje praėjusių metų pabaigoje, o Vakaruose pasirodo tik dabar, tikinama, kad Merilyn Monroe bendravo su sovietų slaptosiomis tarnybomis ir ją siejo artimas ryšys su vienu darbuotojų, praneša Inopressa.ru.

REKLAMA
REKLAMA

L. Temnovos tarimu, Merilyn Monroe bendravo su sovietų slaptosiomis tarnybomis. Ji net turėjo kodinį vardą – „Maša“.

REKLAMA

„Sovietų agentas, kuris dirbo po diplomatine priedanga Sovietų Sąjungos atstovybėje Jungtinių tautų organizacijoje, tikina, kad netyčia sutiko aktorę viename priėmime sovietų ambasadoje, kai vyko Nikitos Chruščiovo vizitas į JAV. Labai greitai jų draugystė peraugo į „atitinkamą jausmą“. L. Temnova tikina, kad KGB pareigūnai buvo labai susidomėję aktore“, – rašoma straipsnyje.

Filme nėra tiesioginių įrodymų, vien pasakojimai. Vyras, kuris nenorėjo atskleisti savo tikrojo vardo, tikina, kad jį su aktore siejo ypatingas ryšys. Jis pakvietė aktorę į Maskvą, sutiko ją oro uoste, nuvežė į viešbutį su vaizdu į Kremlių, o vėliau jie važiavo į sodybą.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo dvi nepamirštamos dienos, – pasakoja buvęs agentas, kuriam tuo metu buvo 27 metai. – Tačiau mūsų santykiuose jautėsi tam tikra įtampa. Suvokėme, kad žinojimas, jog esame dviese, nereiškia, kad mūsų niekas nemato ir negirdi“, – užsimindamas apie „blakes“ pasakojo jis.

Po šio susitikimo jie daugiau niekada nesimatė, o santykiai galutinai nutrūko.

Rusijos vyrai ne pirmą kartą pasakoja užsienio žurnalistams apie slaptus meilės ryšius su įžymiomis užsienietėmis. Praėjusiais metais visus aplenkė Čeboksaro gyventojas Aleksandras Gavrilovas, kuris pareiškė, kad yra modelio Claudios Schiffer dukters tėvas. Jo teigimu, 2009 metais socialiniame tinkle jis susipažino su gražia užsieniete. Po kurio laiko ji penkioms dienoms atvyko į Maskvą. Kad susitiktų su mergina, vyras išsinuomavo butą. Kartu jie praleido keturias dienas. Vėliau užsienietė išskrido namo ir daugiau su juo nebesusisiekė. Tačiau kai spaudoje pasirodė informacija apie C. Schiffer nėštumą, A. Gavrilovas suprato, kad jo viešnia ir modelis – ta pati moteris.

A. Gavrilovas net kreipėsi į Čeboksaro teismą ir reikalavo atlikti genetinę ekspertizę. Teisme jam patarė analogišką ieškinį pateikti į Angliją, kur gyvena supermodelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų