REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dešimtąjį kasmetinį gražuolių konkursą „Miss Tuning“ praėjusią savaitę Vokietijos mieste Friedrichšafene vykusiose automobilių perdarymo specialistų parodoje „Tuning World Bodensee“ šįmet laimėjo Frizzi Arnold. Paraiškas dalyvauti šiuose rinkimuose buvo pateikę maždaug 500 merginų, tačiau galiausiai vokiško „tiuningo“ industrijos reklaminiu veidu tapo F. Arnold.

REKLAMA
REKLAMA

Iš kairės į dešinę: Phaedra Müller, Frizzi Arnold ir Alena Lackmann (nuotr. Organizatorių)Iš kairės į dešinę: Phaedra Müller, Frizzi Arnold ir Alena Lackmann (nuotr. Organizatorių)

Greta įmantrios fotosesijos su žinomu fotografu Maxu Steamu išskirtiniam ateinančių metų kalendoriui „Miss Tuning 2013“, kampanijos kitų metų „Tuning World“ parodai reklamuoti sutarties ir galimybės tuo laikotarpiu kaip asmeninį automobilį naudoti „Škoda Fabia Monte Carlo“ tituluota naujosios gražuolės neabejotinai laukia greitas išgarsėjimas ir dažni pasirodymai įvairiuose žvaigždžių renginiuose.

REKLAMA

Frizzi Arnold (nuotr. Organizatorių)Frizzi Arnold (nuotr. Organizatorių)

Chemnice gyvenanti mergina dirba paliatyviosios slaugos terapeute ir turi naminę kiaulę vardu Rindas. Antroje vietoje likusi Alena Lackmann laimėjo išvyką į Ibizos salą dviems kartu su smulkių išlaidų finansavimu. Trečioji vieta atiteko Miunchene gyvenančiai Phaedrai Mueller Heyweiler, kuri laimėjo 500 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų