REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventinę savaitę Pirmasis Baltijos kanalas pristato naujus filmus, iš kurių net kelios premjeros. Taip pat intriguojančius ir linksmus televizijos šou.

REKLAMA
REKLAMA

„Tamsus pasaulis“ | sekmadienį 21:10

(Темный мир)

Rusija, 2010

Trileris

Rež. Antonas Megerdičevas

Vaidina: Svetlana Ivanova, Ivanas Židkovas, Jelena Panova, Ilja Aleksėjevas ir kiti.

Grupė studentų išsiruošia į ekspediciją po tolimiausias šiaurės vietoves. Viename atokiame, kaimelyje jie aptinka seną kapinyną, o jame magišką skydą. Palietę jį studentai pažadina praeities dvasių rūstybę. Dabar teks susikauti su blogio jėgomis...

REKLAMA

„Diversantas“ | pirmadienį 18:00

(Диверсант)

Rusija, 2004

Kovinis filmas

Diversantas (nuotr. Organizatorių)Diversantas (nuotr. Organizatorių)

Rež. Andrėjus Maliukovas

Vaidina: Aleksėjus Bardukovas, Vladislavas Galkinas, Kirilas Pletniovas ir kiti.

1942-ieji m. Specialiųjų pajėgų mokyklos absolventai šešiolikmetis Lionia ir dvidešimtmetis Aleksėjus išsiunčiami į paskutinę užduotį prieš atostogas. Jaunuoliai svajoja, kad pavyks iškovoti pergalę ir tapti pulkininkais. Staiga – priešo ugnis. Po susišaudymo su vokiečiais gyvas lieka tik Lionia ir seržantas Alioša. Prislėgtas draugo mirties Lionia nesupranta, kodėl seržantas pasiima visus žuvusio Aleksėjaus dokumentus ir Raudonosios armijos knygelę. Įvykiai ima klostytis netikėta ir itin skaudžia linkme.

REKLAMA
REKLAMA

„Tu visada būsi su manimi?“ | antradienį 21:10

(Ты всегда будешь со мной?)

Rusija, 2007

Komedija

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Rež. Jurijus Styščkovskis

Vaidina: Aleksėjus Kravčenka, Olga Ponizova, Marija Klimova.

Kai senoji meilė priblėsta, o santykiai atšąla, drąsi gražuolė ar romantiškas gerbėjas gali lengvai įtraukti į aistrų verpetą. Būtent taip  nutiko Tamarai ir Michailui. Staigus likimo posūkis – išvyka į užmiesčio vilą privers sutuoktinius kartu praeiti visą meilės pragarą, vėl pajusti aistrą ir pavydą, skausmą ir malonumus...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Snaiperis 2.“ | trečiadienį 21:35

(Снайпер 2.)

Rusija-Baltarusija, 2011

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Rež. Olegas Fesenko

Vaidina: Marina Aleksandrova, Aleksėjus Serebriakovas, Aleksandras Lazarevas jaunesnysis, Anatolijus Kotas, Marina Denisova ir kiti.

1943 metai. Nedidelei sovietų diversantų grupelei tenka sunki ir atsakinga užduotis – gauti Hitlerio dokumentus su paskutinėmis direktyvomis, kuriuos gabena majoras Danstas. Be patyrusių pareigūnų, operacijoje dalyvauja ir keturios merginos, snaiperių mokyklos mokinės ir vienas geriausių šaulių, medžiotojas Kononovas – pravarde Tungusas. Atlikdamos užduotį merginos snaiperės patenka i vokiečių nelaisvę.

REKLAMA

„Mano antroji pusė“ | ketvirtadienį 21:15

(Моя вторая половинка)

Rusija, 2011

Melodrama

Antroji puselė (nuotr. Organizatorių)Antroji pusė (nuotr. Organizatorių)

Rež. Temo Esadze

Vaidina: Aleksandras Domogarovas, Jelena Dobryševa, Sergėjus Gazarovas ir kiti.

Aleksėjus visada buvo skeptiškai nusiteikęs prieš bendraamžių keturiasdešimtmečių polinkį – susirasti jauną žmoną ir keisti savo gyvenimą iš pagrindų. Jis labai myli savo žmoną Verą ir du puikius vaikučius. Tačiau jo gyvenime atsiranda jauna moteris Marina, kurią jis pats priima į darbą reklaminėje agentūroje. Marina sužavi Aleksėjų savo jausmingumu, atvirumu ir gražumu. Ar ryšis Aleksėjus pasekti bendraamžių pavyzdžiu?

REKLAMA

„Kraštas“ | penktadienį 23:10

(Край)

Rusija, 2010

Drama

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Rež. Aleksėjus Učitelis

Vaidina: Jevgenijus Mironovas, Viktorija Tolstoganova, Aleksėjus Serebriakovas

1945 m. iš karo grįžta tankistas Ignatas, kurio didžiausia aistra – garvežiai. Jis sužino, kad tolimoje saloje guli senas vokiečių paliktas garvežys. Ignatas imasi „prikelti“ garvežį gyvenimui. Netikėtai paaiškėja, kad jo remontuojama transporto priemonė iš tiesų priklauso žuvusio vokiečių inžinieriaus dukrai. Po truputį tarp jaunuolių mezgasi simpatijos, tačiau vietiniai nusiteikę priešiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ekstrasensų mūšis. Pasaulių karas“ | šeštadienį 20:35

(Битва экстрасенсов. Война миров)

Mistinis šou

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Penkias ekstrasensų laidas žiūrovai jau pamatė. Projekte liko tik septyni dalyviai, o konkurencija vis labiau juos kaitina. Šį kartą ekstrasensų laukia labai nepaprasta užduotis – nuo kūdikio nuskaityti informaciją apie jo tėvus, nepakenkiant mažyliui. O taip pat dalyviai aiškinsis paslaptingą aviakatastrofoje žuvusio vyriškio mirties aplinkybes. Kažkas džiaugsis tapęs stipriausiu savaitės ekstrasensu, o kažkam teks palikti projektą visam laikui.

REKLAMA

„Respublikos paveldas: Ilja Reznikas“ | šeštadienį 22:50

(Достояние республики. Илья Резник)

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Ši laida bus skirta žmogui- legendai Iljai Reznikui. Jau daug metų garsių dainų autorių lydi sėkmė. O dainas pagal jo eiles atlieka ryškiausios šių dienų estrados žvaigždės: Ala Pugačiova, Laima Vaikulė, Valerijus Leontjevas, Edita Pjecha, Jevgenijus Martinovas ir kiti. Eilės virtusios dainomis skamba daugiau nei keturiasdešimtyje filmų.

„Privatus atsargos pulkininko tyrimas“ | sekmadienį, 13:25

(Частный сыск полковника в отставке)

Rusija, 2009

Detektyvas

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Rež. Denisas Červiakovas

Vaidina: Sergėjus Šakurovas, Aleksandra Florinskaja, Jekaterina Vuličenko ir kiti.

Pensininkas Valerijus Petrovas gyvena ramų gyvenimą. Tačiau kartą kaimyno, jauno verslininko Deniso vizitas sudrumsčia ramybę. Jis papasakoja Valerijui apie paslaptingą savo tėvo mirtį ir prašo pagalbos bandant išsiaiškinti jos aplinkybes. Suintriguotas tokio pasiūlymo, pensininkas sutinka padėti. Deja, tik vėliau paaiškės, kad visa jaunojo verslininko istorija tėra įžūlus melas...

REKLAMA

„Reali pasaka“ | sekmadienį 17:50

(Реальная сказка)

Rusija, 2011

Vaidybinis filmas

PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)PBK anonsai (nuotr. Organizatorių)

Rež. Andrejus Marmontovas

Vaidina: Maksimas Šibajevas, Sergėjus Bezrukovas, Leonidas Jermolnikas ir kiti.

Pasakų personažai persikelia į mūsų pasaulį: Vasilisa Išmintingoji tampa mokytoja, Goblinas – benamiu, Ivanas Kvailelis – desantininku, o Koščėjus – oligarchu. Žinoma, jis ir toliau visiems kenkia. Koščėjui nerimą kelia tik tai, jog visi žino kur ieškoti jo mirties. Nedelsdamas vieną po kitos jis ima plėšyti knygas, kuriose  yra pasaka apie jį. Vis dėlto, vieną knygą Koščėjus pamiršta. Ją randa maža mergaitė...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų