REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vakar Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje (Baltupiuose), į policijos patrulių ekipažą trenkėsi „Mercedes“ markės automobilis. Liudininkų teigimu, vienas iš dviejų lenktyniavusių „Mercedesų“ rėžėsi į patikrą atliekančių pareigūnų automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Įvykio metu sužeisti 5 žmonės: 3 policininkai ir du patikrinimui sustabdyto automobilio keleiviai.

REKLAMA

Sekmadienį išplatintame policijos pranešime teigiama, kad avarijos kaltininkas M. P. (gimęs 1973 m.) uždarytas į areštinę. Įtariama, kad eismo įvykio metu jis buvo neblaivus.

Vilniaus apskrities Kelių policijos valdybos viršininkas Sigitas Černevičius portalui Balsas.lt sakė, kad sulaikytas vyriškis šiuo metu yra areštinėje. Pirmadienį jam ketinama pateikti įtarimus.

Pirminiais duomenimis, sulaikytasis – „Mercedes Benz“ savininkės sūnus, kuris yra baustas jau dešimt kartų.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos suvestinėje nurodoma, kad dviem pareigūnams – D.J. (gimęs 1982 m.) ir M.K. (gimęs 1981 m.) – sukrėstos smegenys, jie paguldyti į ligoninę. Trečiajai patrulei J.K. (gimusi 1987 m.) buvo sumušta krūtinė ir sužeistas smakras, ji taip pat paguldyta į ligoninę.

Dėl smegenų sukrėtimo į ligoninę paguldytas ir prie policijos automobilio stovėjęs automobilio „Mercedes Benz E280“ vairuotojas M.K. (gimęs 1954 m.). Šio automobilio keleivė L. K. (gimusi 1972 m.) dėl galvos sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Daugiau skaitykite:

Vilniuje taranuotas policijos ekipažas, sužeisti policijos patruliai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų