• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pasirašė naują vienerių metų rėmimo sutartį su pajėgiausiu Lietuvos tenisininku Ričardu Berankiu. Jam „Omnitel“ antrus metus iš eilės skirs finansinę paramą.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu įsitikinęs, lad remdami Ričardą, prisidedame prie teniso populiarinimo Lietuvoje, - sakė “Omnitel„ viceprezidentas pardavimams Rytis Ambrazevičius. - Nuo Ričardo pergalių dažnai pradedame pokalbius. Tikiuosi, kad nedidelė parama leis dar dažniau sulaukti gerų žinių iš Ričardo stovyklos“.

REKLAMA

„Parama man reiškia labai daug. Tai užtikrina ramesnį darbą ir padeda įgyvendinti numatytus planus“, - sakė antradienį į Lietuvą trumpam sugrįžęs R. Berankis.

„Labai džiaugiamės, kad “Omnitel„ neužmiršo mūsų. Parama mums ypač svarbi šiais metais, nes dėl sveikatos problemų praleidome nemažai turnyrų. Didžiuojuosi, kad tokia galinga bendrovė remia mus“, - teigė R. Berankio treneris Remigijus Balžekas.

Prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ esančiame „Omnitel“ salone ketvirtadienį R. Berankis atsakinėjo į klausimus, dalijo autografus, fotografavosi su savo gerbėjais.

REKLAMA
REKLAMA

21-erių metų sportininkas sakė, kad vienas jo mėgiamiausių tenisininkų yra šveicaras Rodžeris Federeris (Roger Federer). „Nors jis dar tebežaidžia, bet jau yra legenda. Ne dažnai taip atsitinka. Tokio paprasto ir tiek daug pasiekusio kito tenisininko pasaulyje nėra. Jis yra puikus pavyzdys jaunimui. Treniruotis su juo - neapsakomai smagu“, - pažymėjo R. Berankis, kuris 2011 metų pradžioje pasaulio reitinge buvo pakilęs į 73-iąją vietą.

Tenisininkas teigė, jį į priekį veda ne siekis uždirbti kuo daugiau pinigų, bet noras iš naujo patirti pergalės jausmą. „Kai laimėjau “US Open„ jaunių varžybas, buvau apdovanotas prieš pat vyrų finalą. Nežinau, kiek gali kainuoti toks jausmas. Vien dėl tokių akimirkų norisi dirbti ir stengtis pasiekti naujų aukštumų“, - pažymėjo sportininkas, kuriam prieš du mėnesius buvo atlikta kirkšnies išvaržos operacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. Berankis sakė, kad pradėti studijuoti artimiausiu metu nežada, nes visą dėmesį skiria tenisui.

Paklaustas apie meilės reikalus, Ričardas atsakė: „Viskas labai gerai ir kontroliuojama. Šiuo metu nenorėčiau rimtų santykių ir draugysčių. Tai trukdytų sportui, kuriam atiduodu visą save“.

174-ąją vietą pasaulio reitinge užimantis R. Berankis šiuo metu rengiasi atstovauti Lietuvos rinktinei kitą savaitę Bulgarijoje vyksiančiose Deviso taurės (Davis Cup) varžybose.

Tai bus pirmosios Ričardo varžybos nuo vasario vidurio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų