• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos pusfinalyje Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho sakė, kad komanda troško žaisti finale, tačiau jai pritrūko jėgos.

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas gerai. Tai – futbolas. Turi išlikti ramus ir kaip laimi, ir kai pralaimi. Vaikinai nuveikė fantastišką darbą žaisdami su puikia komanda. Mums trūko jėgos. Žaidimas buvo itin taktiškas. Rezultatui esant 2:1 abi ekipos bijojo padaryti lemiamą klaidą“, – po pralaimėjimo pusfinalyje kalbėjo J. Mourinho.

REKLAMA

Anot Special One pravardę turinčio portugalų trenerio, nelengva mušti baudinius, kai dvi valandas žaidi atiduodamas visas jėgas. „Žaidėjai mušantys baudinius neturi baimės. Didžiuojuosi savo vaikinais. Net ir geriausi futbolininkai – Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo – taip pat klysta. Toks gyvenimas. Norėjome pasiekti finalą“, - teigė jis.

Strategas sakė, kad praėjusiais metais „Real“ laimėjo šalies taurę, ir jeigu kareliškajam klubui pavyks šį sezoną laimėti Ispanijos čempionatą, tai bus žingsnis į priekį.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pasveikino Miuncheno komandą su pergale ir atkreipė dėmesį, kad „Chelsea“ ir „Bayern“ tarp dviejų pusfinalio rungtynių turėjo galimybę leisti pailsėti savo žaidėjams, o jų varžovai – „El Clasico“ rungtynes žaidę „Barelona“ ir „Real“ – ne.

„Bayern“ laimėjo, jiems labais pasisekė ir aš džiaugiuosi už juos. Dabar jų eilė. „Chelsea“ – viena iš mano mėgstamiausių komandų, tačiau linkiu ir „Bayern“ ekipai gero finalo. Tai futbolo grožis. Niekas nežino, kas nutiks. Tikiuosi gražaus finalo, kuriuo mėgausis visi. „Chelsea“ ten pateko antrą kartą, o „Bayern“ – antrą kartą per trejus metus ir tai fantastiškas pasiekimas“, - komentavo J. Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis tikino, kad net ir į pralaimėjimą reikėtų reaguoti su pasididžiavimu: „Pasiekėme antrą Čempionų lygos pusfinalį iš eilės ir tai nėra blogai. Aišku, norime daugiau. Klubas auga. Jei jis ir žaidėjai norės tęsti pradėtą darbą, būsiu kartu.“

Londono „Chelsea“ prieš Miuncheno „Bayern“ - toks bus šių metų UEFA Čempionų lygos finalas. Atsakomosiose  turnyro pusfinalio rungtynėse Madrido „Real“ įveikė Miuncheno „Bayern“ 2-1, bet dviejų rungtynių rezultatas laimėtojų neišaiškino. 11 metrų baudinių serijoje tikslesni buvo vokiečiai.

UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 19 dieną Miunchene. Ten „Bayern“ dėl pagrindinio turnyro trofėjaus žais su Londono „Chelsea“ ekipa, pusfinalyje eliminavusia titulą gynusius „Barcelona“ futbolininkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų