• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londonas stebina ir keri savo muziejais ir jų interaktyviomis ekspozicijomis. Žodis muziejus jau senokai nekelia jokių asociacijų su nuoboduliu. Kad jūsų vaikams nuo mažų dienų būtų įdomu pažinti – Londone veikia mažiesiems skirti muziejai, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Natural History Museum


Gamtos istorijos muziejusje mažuosius lankytojus stebins skirtingų ekspozicijų gausa, tikro dydžio mėlynasis banginis, riaumojantis dinozauras, gigantiškas krokodilas. Jaunuosius mokslininkus kvies Darvino centras, kur veikia speciali atradimų laboratorija 7-14 metų vaikams. Maža to, muziejaus lankytojai galės išbandyti žemės drebėjimo mašiną ir daug kitų protingų pramogų. Įėjimas nemokamas.

REKLAMA

HMS Belfast


Tai – puikiai išsilaikęs ir didžiausiais Europoje Antrojo pasaulionio karo laikų povandeninis laivas. Jaunieji tyrinėtojai galės apžiūrėti visą laivą – nuo mašinų skyriaus iki kapitono tiltelio. Čia vyksta edukaciniai užsiėmimai skirti vaikams iki 16 metų. Jiems įėjimas nemokamas.

Horniman Museum


Horniman Museum yra vaikų rojus! Čia vyksta daug įvairių programų, skirtų būtent jiems, taip pat čia yra įdomus akvariumas, darbščiųjų rankų klubas, taip pat gyvunėlių gardas ir 16 nuostabių sodų. Įėjimas nemokamas, bet tam tikroms šventėms gali būti taikomas mokestis.

REKLAMA
REKLAMA

V&A Museum of Childhood


Vaikystės muziejus – puiki vieta kur galima nueiti su vaikais. Čia jūsų laukia prisiminimai apie vaikystę: skudurinės onutės, meškiukai, lėlių nameliai. Kai kurie žaislai – iš 15 amžiaus. O kur dar pasakų sekimas ir lobių ieškojimas. Įėjimas nemokamas, tam tikroms šventėms gali būti taikomas mokestis.

Museum of London Docklands


London Docklands muziejus įkurtas senuose cukraus sandėliuose. Čia susipažinsite su Temzės upės uostais ir jų istorijomis vaikams patiks piratai, antrojo pasaulinio karo laikų slėptuvė. Šeštadieniais šeimoms įėjimas nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Science Museum


Mokslo muziejus sužavės jaunuosius atradėjus. Bet čia patiks ir jums – tėveliams. Muziejuje apstu visko – nuo raketos į kosmosą, 3D filmų ir kitų įdomybių. Yra specialiosios galerijos iki 5 metų amžiaus vaikams. Tam tikros galerijos būna mokamos.

National Maritime Museum


Grinvičo širdyje įsikūręs muziejus, siūlo daug interaktyvių  pramogų. Čia jūsų viakai galės įplukdyti laivą į uostą (žinoma stimuliatoriuje), pakrauti krovinį į laivą, ir iššauti patranką. Įėjimas nemokamas, būna įvairių užsiėmimų šeimai. Kai kurios parodos būna mokamos.

REKLAMA

Bank of England Museum


Sakoma, jog vaikus mokinti finansų reikia nuo mažens. Taigi, čia bus ir pamoka ir linksmybė. Pabandysite pakelti aukso luitą, susipažinsite su senoviniais pinigais, išgirsite pasakojimą apie banko šmėklą – vienuolę, sužinosite kaip atsirado svorio matas pundas. Įėjimas nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų