REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ gynėjas, Gary Cahillas vakarykštes UEFA Čempionų lygos rungtynes su „Barcelona“ vertina kaip itin naudingą patirtį. Anot anglo, šios rungtynės, kurias „mėlynieji“ laimėjo rezultatu 1:0, jo komandą išvargino ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. „Barcelona“ turėjo net 72 procentų kamuolio kontrolę, o „Chelsa“ futbolininkai, išskyrus gynybą, aikštėje daugiau beveik nieko ir nenuveikė. Tiesa, futbolas tuo ir įdomus, kad skaičiai ne visada nulemia dominuojančios komandos pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš šių rungtynių išmokau labai daug. Dar niekada nežaidžiau taip susikoncentravęs kaip vakar, - po rungtynių uefa.com portalui sakė G.Cahillas - tokiose rungtynėse užtenka akimirkai “išsijungti„ ir, žiūrėk - paleidai ginamą futbolininką. Kai “Barsoje„ tiek daug gerų žaidėjų, pakeisti mačo eigą gali bet kuris iš jų“

REKLAMA

„Vakar gynėmės kaip vienas kumštis, tačiau tai pareikalavo labai daug fizinių ir psichologinių jėgų. Vis dėlto džiaugiuosi, kad mums pavyko pasiekti teigiamą rezultatą“, - pridūrė „Chelsea“ gynėjas.

Nors G.Cahillui tai buvo vos antrosios Čempionų lygos rungtynės karjeroje, futbolininkas nutraukė ne vieną pavojingą katalonų ataką ir nusipelnė tik geriausių pagiriamųjų žodžių. Šį sezoną vietą pagrindinėje „Chelsea“ sudėtyje sunkiai atrandančiam žaidėjui vakarykštis mačas turėjo užtikrinti neblogą rekomendaciją. Galbūt, G.Cahillas net gaus vietą startinėje sudėtyje atsakomojoje dvikovoje Ispanijoje, „Camp Nou“ tvirtovėje.

„Mes žinome, kad žaisti “Camp Nou„ bus labai sunku, tačiau vykstame pasitikėdami savo jėgomis. Pastaruoju metu mums sekasi tiesiog puikiai, o man visada malonu rungtynes pradėti nuo pirmųjų minučių“, - viltį žaisti ir atsakomojoje Čempionų lygos pusfinalio dvikovoje išreiškė G.Cahillas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų