• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 18 dieną, trečiadienį, vyks UEFA Čempionų lygos pusfinalio pirmosios rungtynės tarp Londono „Chelsea“ ir „Barcelona“ komandų. „Chelsea“ gynėjas Ashley Cole'as teigia, kad jo komanda žino, kaip sutramdyti galingą „Barsos“ puolamąją jėgą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes žinome kaip rungtyniauja “Barcelona„ ir kas turi būti padaryta, kad jie nežaistų sau palankaus žaidimo. Pasitikime savo jėgomis ir manome, kad esame pakankamai stiprūs, kad nukeliautume iki Čempionų lygos finalo, - sakė Anglijos rinktinės futbolininkas - nemanau, kad “Barcelona„ mūsų nebijo. Iš visų “Premier„ lygos komandų, su kuriomis jiems teko susidurti, buvome “kiečiausias riešutėlis. Esame tvirta komanda, niekada nepasiduodame anksčiau laiko, kovojame dėl kiekvieno kamuolio."

REKLAMA

Anglas su nuoskauda atsimena prieš trejus metus taip pat Čempionų lygos pusfinaliuose jo komandą ištikusią „tragediją“: tuomet pirmosios „Chelsea“ ir „Barcelona“ rungtynės Ispanijoje baigėsi rezultatu 0-0, tačiau namuose, pirmaudami rezultatu 1-0, „mėlynieji“ paskutinėmis rungtynių minutėmis sugebėjo praleisti Andreso Iniestos įvartį ir prarasti kelialapį į finalą.

„Turi būti susikoncentravęs - ne tik 90 minučių, bet gali tekti “plušėti„ ir visas 94-ias ar 95-ias, - sakė “Chelsea„ žaidėjas - žinome, kad bus labai sunku žaisti prieš tokio kalibro komandą. Jie turi tiek daug pasaulinės klasės žaidėjų, kad rungtynių metu negali atitraukti akių nuo niekieno, nes kiekvienas iš jų gali atlikti kažką “magiško"

REKLAMA
REKLAMA

„2009-aisiais žaidėmė vieną geriausių mačų, kokiame tik esu dalyvavęs rungtyniaudamas “Chelsea„ klube, tačiau A.Iniesta atliko puikų smūgį ir... Vienas šūvis ir finale - jie.“, - apmaudo neslėpė A.Cole'as.

„Žmonės sako, kad be Lionelio Messi “Barcelona„ būtų eilinė komanda, tačiau man nerūpi tos kalbos, visi jų žaidėjai - puikūs“, - pagyrų katalonams negailėjo vienas „Chelsea“ gynybos ramsčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų