• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho neslepia, jog jo vadovaujama komanda turėtų žaisti UEFA Čempionų lygos finale. Prieš šio vakaro pirmą pusfinalio dvikovą su  Miuncheno „Bayern“ portugalas prasitarė, kad ispanus nuo finalo skiria tik „mažas žingsnis“.

REKLAMA
REKLAMA

„The Special One“ pravardę turintis futbolo specialistas taip pat išreiškė viltį, jog mačo arbitras britas Howardas Webbas nesugadins rungtynių ir neprišvilps abejotinų pražangų. J.Mourinho pareiškė, kad šio vakaro mače „karališkasis klubas“ žais sau įprastą žaidimą ir, anot trenerio, nebus jokių kardinalių pasikeitimų ekipoje.

REKLAMA

„Nieko nekeičiau iš esmės. “Real„ - ir taip stipri ekipa. Klubas turi potencialo šiemet kovoti Čempionų lygos finale, tai jį reikėtų realizuoti. Čempionų lygos pusfinalyje žaidžiame antrus metus iš eilės, vadinasi, reikia padaryti mažą žingsnelį pirmyn ir po jo mes grumsimės dėl turnyro taurės“, - sakė J.Mourinho.

Treneris teigė, kad yra patenkintas komandos žaidėjų veiksmais aikštėje. Pasak J.Mourinho, futbolininkai greitai ir aiškiai supranta vienas kitą ir veiksmai aikštėje yra preciziški bei greiti.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai mane džiugina. Tik tokios ekipos gali laimėti stipriausiųjų turnyrus', - minėjo portugalas.

Futbolo specialistas taip pat prabilo, jog baiminasi tikslaus  Miuncheno „Bayern“ žaidimo.

„Jie turi gerus saugus, ypač kraštuose bei nenuspėjamus puolėjus. “Bayern„ - puiki komanda.  Mūsų laukia įdomi kova. Bet aš baiminuosi vieno dalyko - teisėjo. Tikiuosi, kad H.Webbas nesugadins viso futbolo grožio“,  - sakė  J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų