REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su Michaelu Jacksonu ir Madonna šokusi egzotiška hip hopo ir gatvės šokių žvaigždė Sofia Boutella pasaulį pirmiausia užkariavo kaip talentinga šokėja, o šiemet debiutuoja kino pasaulyje – ji atlieka pagrindinį moterišką vaidmenį filme „Gatvės šokiai 2“ ir pasakoja, kad geriausiomis aktoriaus meistriškumo pamokomis jai tapo darbas pop karalienės Madonnos šokių trupėje.

REKLAMA
REKLAMA

Žavinga prancūzė šokių gerbėjams pažįstama ne tik kaip buvusi mylimiausia Michaelo Jacksono šokėja ir ryškiausia Madonnos trupės narė, bet ir firmos „Nike“ veidas.

REKLAMA

Įrodžiusi savo talentą šokių aikštelėje bei atlikusi kelis vaidmenis televizijos serialuose, mergina karjeros nusprendė siekti ir kino pasaulyje. Ji pasakoja, kad vaidinti troško nuo vaikystės, o aktorystės paslapčių mokėsi iš pačios Madonnos.

„Pirmą vaidmenį atlikau, kai man buvo 17 metų, bet vėliau nusprendžiau daugiau dėmesio skirti šokiams ir aktorystę nustūmiau į antrą planą. Troškimas vaidinti grįžo tik patekus į Madonnos šokių trupę, – pasakoja S. Boutella. – Ji savo šokėjus ruošia, kaip aktorius, nes kiekvienas jos pasirodymas tarsi spektaklis, o kiekvienas šokis pasakoja vis kitą istoriją. Tai nepakartojama aktorystės mokykla!“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, net ir pasukusi link aktorystės, nuo šokių S. Boutella toli nepabėgo, nes jos debiutas kine įvyks prieš porą metų pilnas žiūrovų sales net vėlyviausiuose kino seansuose rinkusio ir kvapą gniaužiančia akrobatine šokių choreografija žiūrovus stebinusio filmo „Gatvės šokiai 3D“ antrojoje dalyje „Gatvės šokiai 2“, kur ji ne tik įrodys, kad yra ir talentinga aktorė, bet ir dar sykį primins, ką sugeba šokių aikštelėje.

Filmo „Gatvės šokiai 2“ premjera Lietuvos kino teatruose jau  balandžio 27 d.

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų