• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį, balandžio 20 d., Vilniuje, kino centre „Multikino“ vyksianti kino naktis pasiūlys žiūrovams pamatyti rekordinį filmų skaičių. Penktą kartą organizuojamame renginyje bus rodomi 11 naujausių filmų, tarp kurių – veiksmo trileris „Kontrabanda“ su visų laikų garsiausių Holivudo aktorių gretas pretenduojančiu užimti aktoriumi Marku Volbergu (Mark Wahlberg). Aktorius šiuo metu derasi dėl darbo žymaus rašytojo Džono Grišemo (John Grisham) knygos „Partneris“ („The Partner“) ekranizacijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis išankstiniu JAV pramogų žurnalo „Variety“ pranešimu, jei derybos bus sėkmingos, Markas Volbergas filme „Partneris“ vaidins jaunesnį garsios teisininkų kontoros partnerį, kuris surežisuos savo paties mirtį tam, kad iš bendrovės pavogtų didelę sumą pinigų ir pradėtų naują gyvenimą Brazilijoje.

REKLAMA

Pasirodžius šiam pranešimui, užsienio žiniasklaidoje imta svarstyti, jog šis vaidmuo aktoriui M. Volbergui garantuos vietą tarp žymiausių Holivudo aktorių, kuriems šlovę atnešė vaidmenis to paties rašytojo Dž. Grišemo knygų ekranizacijose. Tarp jų: Tomas Kruzas (Tom Cruise), vaidinęs filme „Firma“ („The Firm“), Džiulija Roberts (Julia Roberts) ir Denzelis Vašingtonas (Denzel Washington) – juostoje „Pelikano byla“ („The Pelican Brief“), Metju Makonagei (Matthew McConaughey), Sandra Bulok (Sandra Bullock) ir Samuelis L. Džeksonas (Samuel L. Jackson) – filme „Laikas žudyti“ („A Time To Kill“), Matas Daimonas (Matt Damon) – „Sėkmės šauklyje“ („The Rainmaker“) ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

Dviem „Oskarams“ jau nominuoto aktoriaus Marko Volbergo vaidybą kino filme „Kontrabanda“ šį penktadienį galės išvysti ir visi Kino nakties dalyviai. Iš viso jie galės rinktis iš 11 filmų repertuaro, kuriame – dviejų „Oskarų“ savininko režisieriaus ir scenaristo Endriu Stantono (Andrew Stanton) 3D filmas „Džonas Karteris“, naujausius 3D kino sprendimus demonstruojanti juosta „Kitas pasaulis“, jaunimo simpatijas užkariavusieji „Projektas X“ ir „Brėkštanti aušra. 1 dalis", taip pat “Meilės priesaika“ su žaviąja Reičel Makadams (Rachel McAdams) bei kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš viso nuo 22 val. „Multikino“ prasidėsiančioje Kino naktyje su vienu bilietu, kurio kaina – 18 Lt, su „Ežio viza“ – 15 Lt, žiūrovai galės pamatyti 3 filmus nuo pradžios iki galo, o jei filmas nepatiks ar atsibos, galės lengvai pereiti iš vienos kino salės į kitą. Iš viso į Kino naktį bus parduota 1100 bilietų.

Kino naktis (nuotr. Organizatorių)Kino naktis (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų